Zoeken naar Veteraan

Veteraan
veteraan Nederlands woordenboek Woorden.org.
veteraan uitgediend soldaat. Hoe bekend is het woord? Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 100% van de Nederlanders en 99% van de Vlamingen het woord veteraan. Woorden.org is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal. Ook op deze website.
Veteraan 8 definities Encyclo.
1 Beproefd krijgsman 2 Beproefd soldaat 3 Grombaard 4 Krijgsman 5 Man met veel ervaring 6 Militair 7 Oud beproefd soldaat 8 Oud soldaat 9 Oud speler 10 Oud-soldaat 11 Oudgediende 12 Romeins vrijwillig soldaat 13 Romeinse vrijwillig soldaat. Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/VETERAAN/1.: Een veteraan oorspr.
de Veteraan biernet.nl.
Een van de oprichters is een oorlogsveteraan en de andere drie zijn op geheel eigen manier Veteraan, zo blijkt wel uit de omschrijving bij het woord Veteraan in de woordenboeken. Alle vier hebben ze vele jaren ervaring in de horeca en van daaruit is de passie voor speciaalbier ontstaan.
Veteraan HAMOVE Hengelo Auto Motorvereniging.
Vele beroemde en minder beroemde merken motoren komen aan de start zoals: BMW, DKW, Ariel, Brough Superior, ACE, Rudge, NSU, Lanco, Delta Gnom, Zündapp, Terrot, Peugeot, enz. In 2010 had de HAMOVE Rallycommissie de eer om de 29 e Int.
Veteranencultuur" in België: Veteraan of Oud-strijder" Nederlandse Veteranendag.
Sindsdien ben ik opnieuw ingezet, in Afghanistan en Congo, en bekijk ik de dingen heel anders. Ik denk nog vaak terug aan de woorden van de Congo-veteraan en voel me dan ook veteraan. Ik voel me meer dan gewoon veteraan.
IV-NIOOO Statuut aanvragen.
We benadrukken dat het statuut van veteraan momenteel hoofdzakelijk een eretitel is. Op 7 juli 2008 werd een wetsvoorstel ingediend om de terugbetaling van de medische zorgen en een hospitalisatieverzekering toe te kennen aan deze categorie van rechthebbenden van het Instituut.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
VETERAANMOTOREN HOUTLAND.
Nationaal Veteraan Treffen.
vindt in 2018 plaats op zaterdag 22 september. Jaarlijks vindt eind september op het Exercitieveld in Woerden tussen 9.00 en 17.00 uur het Nationaal Veteraan Treffen plaats, in 2018 is dat op zaterdag 22 september, ditmaal alweer voor de 28e keer!

Contacteer ons