Meer resultaten voor Veteraan

Veteraan
Betekenis veteraan.
Latijn vetus, oud is een oudgediende, iemand met ervaring. uitgediend soldaat Nnl. veteraan uitgediend Romeins soldaat in aan een Veteraan toegeweesen 1778; Buys V.A, een oud soldaat, een oud uitgediend krijgsman; ervaren en in zijn vak grijs geworden ambtenaar enz.
Veteranen Onderwerp Defensie.nl.
Ik ontvang u als Ambonese KNIL-veteranen graag, omdat u ons Koninkrijk trouw hebt gediend als militair in. Veteraan en puppy helpen elkaar. Veteraan Marco Boerendonk zorgt de komende 10 maanden voor pup Odin. Daarna gaat de kleine labrador in opleiding om bermbommen.
veteraan Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: veteraan DE veteraan EN veteraan ES. Definities op Encyclo.nl: Veteraan 1x. Vertalingen veteraan NLFR. 1 iemand die gedurende een lange tijd ergens is of iets beoefend heeft en daardoor veel ervaring heeft vétéran/-ane le m en la v.
IV-NIOOO Statuut aanvragen.
We benadrukken dat het statuut van veteraan momenteel hoofdzakelijk een eretitel is. Op 7 juli 2008 werd een wetsvoorstel ingediend om de terugbetaling van de medische zorgen en een hospitalisatieverzekering toe te kennen aan deze categorie van rechthebbenden van het Instituut.
veteraan VRT-Taalnet.
Het Groene Boekje. Over de VRT. Missie en waarden. Wie is wie. Werken bij VRT. Netten en thematisch aanbod. Vragen over VRT. één canvas ketnet radio 1 radio 2 klara mnm stubru sporza deredactie.be. VRT 2017 bedrijfsgegevens jobs gebruiksvoorwaarden privacy.
Ik" ben veteraan en nog actief bij Defensie" Nederlandse Veteranendag.
Laatst discussieerde ik nog met mijn baas over de definitie veteraan. Volgens de nieuwe veteranenwet ben ik een veteraan. Mijn huidige baas dacht; als je uit dienst bent dan ben je pas echt actief veteraan! Anderen vinden iemand pas een veteraan als je in een vuurgevecht hebt gezeten.
Veteraan in de Klas Veteraneninstituut.
Onze Veteraan in de Klas Siege Posthuma volgde de zwaarste militaire opleidingen, ging op missie in Cambodja en was als kikvorsman actief. Veteraan in de Klas. 07 feb 2018 1234.: Vandaag gaf veteraan Frits Kroese weer een gastles voor maar liefst twee groepen 8!
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: veteraan. veter aa n de; mv, meervoud: veteranen 1 ex-militair die gevochten heeft 2 oude, ervaren sporter, geleerde enz. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Veteraan Wikipedia.
Verschillende landen kenden eretekens voor veteranen; plechtigheden worden gehouden; eretekens opgericht en na overlijden krijgen oorlogsveteranen vaak ereplaatsen op begraafplaatsen. In Nederland is sinds 1990 1 formeel een veteraan een voormalige militair of een voormalig gemilitariseerde burger met de Nederlandse nationaliteit die het Koninkrijk heeft gediend onder oorlogsomstandigheden of tijdens vredesoperaties.

Contacteer ons