Meer resultaten voor vertraging

vertraging
Actuele situatie op het spoor Reisinformatie NS.
Uw abonnement wijzigen. Overstappen naar ander abonnement. In en uitchecken vergeten. Geld terug bij vertraging. Geld terug bij vergeten abonnement. Geld terug bij verlies of diefstal. Verloren of gestolen. OV-chipkaart met abonnement gestolen of verloren. OV-chipkaart zonder abonnement gestolen of verloren.
vertraging Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vertraging DE vertraging EN vertraging ES. Definities op Encyclo.nl: Vertraging 11x. Vertalingen vertraging NLFR. v r'tr' a x.
Wat als je vlucht vertraging heeft? 7 vragen antwoorden! VAB-Magazine.
Of je een drankje, maaltijd of overnachting krijgt, hangt af van de vertraging in kwestie én de vluchtafstand.: korte vluchten 1500 km: vanaf vertraging 2 uur. middellange vluchten 1500-3500 km: vanaf vertraging 3 uur. lange vluchten 3500 km: vanaf vertraging 4 uur.
Vertragingen op Brussels Airport door sociale onrust bij bagageafhandelaar Swissport Consument Geld HLN.
Na een personeelsvergadering gingen ze weer aan het werk, maar een reeks vluchten, onder meer van Brussels Airlines, liep vertraging op. De luchtvaartmaatschappij is de grootste klant van Swissport op Zaventem. Er" werden vertragingen genoteerd tot een uur, zegt woordvoerster Wencke Lemmes.
Treinvertraging en terugbetaling Online-Hulp OUI.sncf.
u bent houder van een forfait TGVMax en uw trein heeft meer dan 30 minuten vertraging? TGVMax biedt u een tegoedbon op naam aan ter waarde van 5. De treinen INTERCITÉS 100% ECO bieden de nieuwe 30-minutengarantie pas vanaf een uur vertraging.
Officiële Ryanair-site Vliegtickets Goedkope Vluchten.
Reistijden.
Deze reistijd kan afwijken van de reistijd die men werkelijk ervaart, omdat de verkeerssituatie kan veranderen terwijl men zich verplaatst. De vermelde reistijd geldt van knooppunt tot knooppunt en wordt uitgedrukt in minuten na wiskundige afronding van de berekening in seconden.
Fahrgastrechte FlixBus.
Voor reizen met langeafstandsbussen met een duur van langer dan drie uur hebben passagiers bij annulering of vertraging bij vertrek van een busstation van meer dan 90 minuten recht op adequate hulp. Daartoe behoren snacks, maaltijden en verfrissingen en indien nodig accommodatie.
Wat als ik te laat ben door vertragingen van het openbaar vervoer? Vacature.com.
Volgens de voorwaarden van artikel 27 van de Wet Arbeidsovereenkomsten, behoud je je recht op loon bij te laat komen wanneer je kunt bewijzen dat je geen onnodige omweg hebt gemaakt, dat je op tijd vertrokken bent, en dat je te laat bent door onvoorziene omstandigheden. Als je af en toe te laat bent door een vertraging, kan je werkgever je niet verplichten om een vroegere trein te nemen.

Contacteer ons