Op zoek naar vertraging?

vertraging
vertraging Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
24 voorbeelden met overeenstemmingen." deze vertraging 287. voor de vertraging 251. onnodige vertraging 209. vertraging opgelopen 209. aanzienlijke vertraging 170. enige vertraging 168. vertraging oplopen 145. verdere vertraging 137. zonder onnodige vertraging 130. Met onze excuses voor de ongewone vertraging.
Vergoedingsbeleid in geval van vertraging van de Thalystreinen.
U kunt altijd een bankoverschrijving vragen, maar in dat geval zullen de percentages gelden die zijn voorzien in het Europese reglement 25% van de prijs van het ticket voor een vertraging van 60 minuten of meer en 50% van de prijs van het ticket voor een vertraging van 120 minuten of meer.
Een jaar vertraging voor heraanleg Antwerpse Leien Binnenland Nieuws HLN.
Aannemer die vertraging heeft is weer de schuld van de burgemeesterhopeloos, eigenlijk dat men dat aanhaalt.Als je soms op de werf komt zie dat er amper mensen aan het werk zijn.Ben heel tevreden dat Antwerpen open ligtis, een bewijs dat het dringend nodig was en is.
vertraging Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vertraging DE vertraging EN vertraging ES. Definities op Encyclo.nl: vertraging 1x. Vertalingen vertraging NLFR. v r'tr' a x.
Traduction vertraging français Dictionnaire néerlandais Reverso.
Utilisez le dictionnaire Néerlandais-Français de Reverso pour traduire vertraging et beaucoup dautres mots. Vous pouvez compléter la traduction de vertraging proposée par le dictionnaire Néerlandais-Français en consultant dautres dictionnaires spécialisés dans la traduction des mots et des expressions: Wikipedia, Lexilogos, Oxford, Cambridge, Chambers Harrap, Wordreference, Collins, Merriam-Webster.
vertraging oplopen Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Het eCall-systeem dient tegen 2009 te zijn ingevoerd en mag geen onnodige vertraging oplopen. Le système eCall" devrait être mis en uvre d'ici' à 2009 et ne devrait pas être retardé inutilement. De afschaffing mag geen vertraging oplopen doordat men nieuwe eisen stelt aan evaluaties voordat er maatregelen worden genomen.
Vertraging Wikipedia.
De term vertraging wordt ook gebruikt als iets later dan verwacht of gepland gebeurt" De bouw van de tunnel liep een jaar vertraging op." Als dit de voltooiing van een werk betreft kan het komen dat later begonnen is en/of dat het werk zelf langer geduurd heeft.
NMBS Compensaties.
Na je reis met vertraging van minstens 60 minuten. Na je periode van 6 maand die start vanaf je eerste vertraging. Na gebruik van de laatste lijn van je Pass, Kaart, Campus of Halftijds abonnement die meegestuurd wordt met je aanvraag.
Puzzelwoordenboek Vertraging.
Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Kootwijkerzand, Israël of Angola. Ook in de database. Vertraging in een netwerk 1. Vertraging van de studie crypt. Vertraging, achterstand 1. Vertragingsmechanisme aan een dru.

Contacteer ons