Zoeken naar vertraging

vertraging
Online attestaanvraag De Lijn.
Reed je bus of tram met vertraging, waardoor je te laat op school of het werk was? Vul het aanvraagformulier in, en ontvang vervolgens je attest via mail. Een attest voor een verstoring kan je aanvragen tot één maand geleden.
Rechten van buspassagiers Uw Europa.
Als de ritafstand meer dan 250 km is en uw reis wordt geannuleerd of het vertrek is meer dan 2 uur vertraagd, dan mag u kiezen.: ofwel u krijgt uw ticket terugbetaald en zo nodig een gratis reis terug naar het vertrekpunt, bijvoorbeeld als de vertraging of annulering het doel van uw reis onmogelijk maakt.
Wat als ik te laat ben door vertragingen van het openbaar vervoer? Vacature.com.
Volgens de voorwaarden van artikel 27 van de Wet Arbeidsovereenkomsten, behoud je je recht op loon bij te laat komen wanneer je kunt bewijzen dat je geen onnodige omweg hebt gemaakt, dat je op tijd vertrokken bent, en dat je te laat bent door onvoorziene omstandigheden. Als je af en toe te laat bent door een vertraging, kan je werkgever je niet verplichten om een vroegere trein te nemen.
Reistijden.
Deze reistijd kan afwijken van de reistijd die men werkelijk ervaart, omdat de verkeerssituatie kan veranderen terwijl men zich verplaatst. De vermelde reistijd geldt van knooppunt tot knooppunt en wordt uitgedrukt in minuten na wiskundige afronding van de berekening in seconden.
Vertragingen internationale postbezorging PostNL België.
De komende dagen wordt een vertraging van 24-48 uur verwacht. Bericht 8 maart: Door protestacties bij de Franse douane zijn er sinds 5 maart hevige files ontstaan bij Calais. Pakketten die zijn bestemd voor het Verenigd Koninkrijk gaan via deze route en lopen daarmee vertraging op.
Europese rechten van treinreizigers.
a hierboven, voorziet de Verordening volgende vergoedingen indien u een vertraging van minstens 60 minuten opliep.: 25% van de prijs van uw vervoerbewijs bij een vertraging tussen 60 en 119 minuten. 50% van de prijs van uw vervoerbewijs bij een vertraging van 120 minuten of meer.
Treinvertragingen De Standaard.
Hoe vaak had uw trein vertraging de voorbije dagen? Op deze pagina vindt u alle treininfo tot dertig dagen terug. Bekijk de grootste vertragingen, het aantal treinen op tijd en de vertragingen op het netwerk. Bekijk de kaart hieronder in Chrome, Firefox, Safari, of IE10.
Schadevergoeding voor een vlucht vertraging of annulering aanvragen.
Hoeveel vertraging liep de vlucht op? 2 uur of meer. Minder dan 2 uur. Ik heb niet gevlogen. Hoe lang was je vertraging? Let op: gemiste aansluitende vluchten mogen hier doorgaans ook voor meegeteld worden" data-containerbody" classicon" icon-info" 3 uur of meer.
vertraging Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vertraging DE vertraging EN vertraging ES. Definities op Encyclo.nl: Vertraging 11x. Vertalingen vertraging NLFR. v r'tr' a x.

Contacteer ons