Op zoek naar vertraging?

vertraging
Rechten van buspassagiers Uw Europa.
Als de ritafstand meer dan 250 km is en uw reis wordt geannuleerd of het vertrek is meer dan 2 uur vertraagd, dan mag u kiezen.: ofwel u krijgt uw ticket terugbetaald en zo nodig een gratis reis terug naar het vertrekpunt, bijvoorbeeld als de vertraging of annulering het doel van uw reis onmogelijk maakt.
Passagiersrechten Brussels Airlines.
U heeft recht op compensatie indien u op uw einbestemming aankomt met een vertraging van meer dan 3 uur en op voorwaarde dat de vertraging niet veroorzaakt werd door buitengewone omstandigheden die niet vermeden konden worden, zelfs indien alle redelijke maatregelen genomen werden.
Fahrgastrechte FlixBus.
Voor reizen met langeafstandsbussen met een duur van langer dan drie uur hebben passagiers bij annulering of vertraging bij vertrek van een busstation van meer dan 90 minuten recht op adequate hulp. Daartoe behoren snacks, maaltijden en verfrissingen en indien nodig accommodatie.
IT-sector vreest voor vertraging van 5G-netwerk: Als België deze boot mist, hebben we een gigantisch probleem VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van
IT-sector vreest voor vertraging van 5G-netwerk: Als België deze boot mist, hebben we een gigantisch probleem. België dreigt de boot van supersnel mobiel internet te missen als de regering in lopende zaken geen knopen doorhakt. Daarvoor waarschuwt Danielle Jacobs van de vereniging van ICT-managers in het VRT NWS-programma De markt.
Vertragingen op Brussels Airport door sociale onrust bij bagageafhandelaar Swissport Consument Geld HLN.
Consument Werknemers van bagageafhandelaar Swissport op Brussels Airport hebben vanochtend het werk gedurende ongeveer anderhalf uur neergelegd, uit onvrede met het aanslepende personeelstekort. Na een personeelsvergadering gingen ze weer aan het werk, maar een reeks vluchten, onder meer van Brussels Airlines, liep vertraging op.
Vertraging van een vlucht FOD Economie.
bijstand artikel 8, te weten ingeval de vertraging langer duurt dan vijf uur, het recht om te kiezen tussen een retourvlucht naar uw oorspronkelijke vertrekpunt of de terugbetaling van het ticket binnen een termijn van zeven dagen wanneer de verplaatsing nutteloos is geworden vanwege de vertraging.;
NMBS Bereken zelf je compensatie.
Nadien kun je gemakkelijk je vergoeding uitrekenen. Je precieze vertraging is het verschil tussen het voorziene aankomstuur volgens de officiële dienstregeling 1 van de NMBS en de werkelijke aankomsttijd in een Belgisch station. Mis je door vertraging van je eerste trein je aansluiting op de volgende trein, dan mag je de totaal opgelopen vertraging in rekening brengen.
Vertraging Wikipedia.
De term vertraging wordt ook gebruikt als iets later dan verwacht of gepland gebeurt" De bouw van de tunnel liep een jaar vertraging op." Als dit de voltooiing van een werk betreft kan het komen dat later begonnen is en/of dat het werk zelf langer geduurd heeft.
Metadata inburgering en integratie Schoolse vertraging naar thuistaal Statistiek Vlaanderen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Aantal leerlingen dat 2 of meerdere jaren schoolse vertraging heeft opgelopen in het gewoon lager onderwijs/gewoon secundair onderwijs en dat woont in de gemeente, naar thuistaal. Het gaat om totaalcijfers: som van het aantal leerlingen met schoolse vertraging in de 6 leerjaren van het gewoon lager onderwijs/in de 1 ste, 2 de en 3 de graad van het gewoon secundair onderwijs.

Contacteer ons