Zoeken naar vingertop

vingertop
Stelping van een bloeding uit een vingertop Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde.
Stelping van een bloeding uit een vingertop. Stand van zaken. Terug naar boven. Lees volledig artikel. Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Wij zijn op zoek naar een arts en een patiƫnt die een duurzame liefdesrelatie hebben overgehouden aan een behandelrelatie, en die daar samen over zouden willen vertellen anoniem opgeschreven.
Ik heb een malletvinger Thuisarts.
Een malletvinger ontstaat wanneer de vingertop met kracht wordt omgebogen, bijvoorbeeld door hard stoten. Bij het omknakken van de vingertop kan de strekpees die vastzit aan het vingerkootje afscheuren. Soms breekt ook het stukje bot waar de pees aan vastzit af van het bovenste vingerkootje.
Vingertopletsels en nagelbedletsels Handcentrum.
De nagel en het nagelbed zijn heel vaak betrokken bij letsels aan de vingertop. Soms is zelfs een deel van de vingertop geamputeerd. Ook de nagelwal de huid rond de nagel, het bot en de strekpees van de vinger kunnen beschadigd zijn.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Tintelende / dove vingertop Medische Forum Dokter.nl.
Tintelende / dove vingertop. Home // Forum // Handen voeten // Tintelende / dove vingertop. Renate 1 maart 2005 om 0932: 1. Sinds een aantal weken tintelt mijn vingertop van mijn pink en voelt doof aan. Heeft iemand een idee van wat dit zou kunnen zijn?
Letsels aan de vingertoppen.
Hierbij wordt huid elders op het lichaam weggehaald en op de defecte vingertop gehecht. Breuken van de vingertoppen komen veel voor. Kleine breuken hebben vaak geen effect op de sterkte van het bot, maar als de breuk dicht bij het gewricht van de vingertop zit DIP-gewricht kan een spalk of operatie nodig zijn.
EHBO cursus bij jou in de buurt Livis.
Hoeveel hormoonzalf moet ik smeren? de vingertopeenheid huidinfo.nl informatiefolder van de dermatoloog.
Zie de foto. Natuurlijk is niet ieders vingerkootje even groot. Gemiddeld weegt de zalf op een vingertop van een volwassen man 05, gram en bij een volwassen vrouw 04, gram. In de praktijk maakt dit verschil niet heel veel uit.
Traumas aan handen en vingers Gezondheid en wetenschap.
Een pincetgreep maken waarbij je de vingertop van je wijsvinger op de vingertop van je duim legt is dan niet meer mogelijk. Bij beide types worden de botstukken rechtgezet, gevolgd door gipsimmobilisatie gedurende 4 weken. Aangezien de breuk in het gewricht ligt, is de duim na genezing dikwijls zeer stijf.

Contacteer ons