Meer resultaten voor vingertop

vingertop
Mallet finger.
De strekpees kan scheuren als u de gestrekte vinger hard stoot, bijvoorbeeld bij het opmaken van uw bed of bij het sporten. Daarbij kan ook een stukje bot afscheuren. Dan gaat het topje hangen en dit kunt u dan niet meer strekken.
The Hand Clinic Panaritium.
Indien niet of onvoldoende behandeld kan de infectie verder uitbreiden en aanleiding geven tot ernstige complicaties blijvende stijfheid of zelfs verlies van een vinger. Gezwollen, rode, pijnlijke vingertop. Meestal ontstaat deze ontsteking na een onschuldige prik in de vingertop doorn of scherp voorwerp.
Mallet finger hamervinger.
afbeelding: Mallet-vinger wijsvinger linker hand De vinger is pijnlijk en gezwollen rondom het gewricht van de laatste vingerkoot. Ook kan er sprake zijn van drukpijn tussen de nagel en het laatste gewricht. De vingertop is licht gebogen, waardoor men niet zelf de vingertop kan strekken.
vingertop WikiWoordenboek.
Spaans: yema del dedo es v, punta del dedo es v. Het woord vingertop staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd vingertop herkend door.: van de Nederlanders.;
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Letsels aan de vingertoppen.
Hierbij wordt huid elders op het lichaam weggehaald en op de defecte vingertop gehecht. Breuken van de vingertoppen komen veel voor. Kleine breuken hebben vaak geen effect op de sterkte van het bot, maar als de breuk dicht bij het gewricht van de vingertop zit DIP-gewricht kan een spalk of operatie nodig zijn.
Verdwenen vingertopje komt alleen terug met nagelstamcel NRC.
Een afgesneden vingertopje van een muis kan in vijf weken volledig teruggroeien als Wnt-signalen intact blijven boven. Worden die signalen echter verstoord, dan groeit niets meer terug onder. Foto Ito Lab. Afgesneden vingertoppen kunnen weer aangroeien, maar alleen als nog wat weefsel onder de nagel aanwezig is.
Ik heb een malletvinger Thuisarts.
Een malletvinger ontstaat wanneer de vingertop met kracht wordt omgebogen, bijvoorbeeld door hard stoten. Bij het omknakken van de vingertop kan de strekpees die vastzit aan het vingerkootje afscheuren. Soms breekt ook het stukje bot waar de pees aan vastzit af van het bovenste vingerkootje.
Difrax Vingertop Tandenborstel DA.
Bekijk alles van: Difrax. Met de Difrax baby Vingertop tandenborstel kun je spelenderwijs en aangenaam de eerste tandjes van je kindje poetsen. Voor een makkelijk en goed begin van de mondverzorging, Poetsen van de eerste baby tandjes wordt door de kindertandarts gestimuleerd.

Contacteer ons