Op zoek naar vlas?

vlas
Plattelandswijzer Vlas.
De markt van het vezelvlas is sterk afhankelijk van de trends in de kledingmode. Maar de sterkte, de lichtheid en de duurzaamheid van de vezels zijn kenmerken die het vlas nog toekomst bieden in andere toepassingen zoals: auto-onderdelen, bouwmaterialen, plastics.,
Weerbericht St. Vlas Sveti Vlas? Bekijk het weer voor de komende 14 dagen in St. Vlas Sveti Vlas Zoover.
Wij verbleven in een. Acties voor St. Vlas Sveti Vlas. Review toevoegen Foto's' toevoegen. Informatie over St. Vlas Sveti Vlas. Vlas Sveti Vlas. Vlas Sveti Vlas. Vlas Sveti Vlas. Vraag en Antwoord St. Vlas Sveti Vlas. Bestemmingen in de buurt.
VlaS Wikipedia.
De Vlaamse Traditionele Sporten vzw VlaS, is een overkoepelend orgaan voor traditionele sporten in Vlaanderen. VlaS is erkend door de Vlaamse Overheid Bloso en is lid van de Vlaamse Sportfederatie VSF en de Europese Vereniging voor Traditionele Sporten en Spelen ETSGA.
Vlasvelden in bloei! erfgoed zuidwest.
Wil je meer weten over de namen van het vlas, het zaaien, de eindproducten, enz? Heel wat weetjes over het vlas lees je in de Wist je vlasjes! Texture Museum over Leie en Vlas. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol erfgoedtips!
Ontstoffing van vlas in de vlasindustrie Keller Keller.
Rook en warmte afvoer. Keller staat voor energiezuinige, zelfreinigende stoffilters met de laagste emissies. In de vlasindustrie worden, grote hoeveelheden materiaal zoals klodden, lemen en dechet geproduceerd. Het afzuigen van deze producten door een pneumatisch transport en algemene ontstoffing garanderen een probleemloze verwerking van het vlas.
Vlas: de grondstof Castellins.
Wist u bijvoorbeeld dat vlas zelfs zijn weg vindt tot in de operatiekamer, tot in bankbiljetten, vloerbekledingen en cosmetica, zelfs tot in ultralichte composietmaterialen? Dit zijn stuk voor stuk sluitende bewijzen dat vlas meer dan ooit een product is van deze tijd!
Vlas Leiestreek.
De vlasnijverheid verschafte decennialang werk aan tienduizenden inwoners van de Leiestreek. Duizenden tonnen vlas werden er verhandeld en verwerkt in de honderden kleine en grote vlasfabrieken. Britse handelaars hadden deze markt in handen en doopten de Leie om tot Golden" River.
Vlasroterij.
Het waren steevast zeer goede vlaskenners, onberispelijk gekleed in een witte kiel met bijpassende witgele strohoed; ze wisten welk vlas voor bepaalde garennummers geschikt was en konden goed de spinkwaliteiten van het vlas vaststellen. Daarnaast opereerden er botenkopers, die vlas opkochten en doorverkochten aan spinnerijen.
Vlas ACV-CSC METEA.
De informatie die je onder deze rubriek vindt, is van toepassing op alle ondernemingen die vallen onder de sector vlas Paritair subcomité 120.02. In deze publicatie vind je de krijtlijnen van de nieuwe sectorale cao's, aangevuld met wat algemene informatie over de sector.

Contacteer ons