Meer resultaten voor voertuig

voertuig
Types voertuigen Belgium.be.
Belgium.be Informatie en diensten van de overheid. Voertuigen zonder rijbewijs. Een voertuig kopen of verkopen. Personen met een handicap. Verkeersbelasting en verzekering. Fietsers en voetgangers. U bent hier. Home Mobiliteit Voertuigen Types. Voertuigen zonder rijbewijs. Aantal overtredingen verkeerswet strenger bestraft.
Omschrijving van het voertuig.
een ander voertuig dan een FL of OX voertuig dat bestemd is voor het vervoer van gevaarlijke stoffen in vaste of afneembare tanks met een capaciteit van meer dan 1000 liter of in tankcontainers of mobiele tanks met een capaciteit van meer dan 3000 liter of.
Hoofdstuk VIIIbis. De immobilisering van een voertuig als beveiligingsmaatregel art. 58bis.
De immobilisering als beveiligingsmaatregel wordt bevolen door de in artikel 55, 1, derde lid bedoelde personen. Ingeval de officier van gerechtelijke politie toepassing maakt van artikel 55, 2, kan hij eveneens de immobilisering van het voertuig als beveiligingsmaatregel bevelen. Het voertuig wordt geïmmobiliseerd op kosten en op risico van de overtreder.
voertuig Vertaling Nederlands-Frans.
voertuig met carrosserie. voertuig met dekkleed. voertuig met gasgenerator. voertuig met grondeffect. voertuig met opengaand dak. voertuig met pech. voertuig met stijf dak. voertuig met stuurstand. voertuig niet herbeladen. voertuig op draaistellen. voertuig op luchtbanden. voertuig op rupsbanden. voertuig op wielen.
Voertuigen Belgium.be.
In deze rubriek vindt u allerhande informatie over de voertuigen op de weg en alles wat hierbij komt kijken. U kunt hier onder meer terecht voor informatie over de aankoop van een voertuig, autokeuringen, de verkeersbelasting of het veilig tunen van uw wagen.
Vervoermiddel Wikipedia.
Met motor bewerken. Een voertuig op de weg/grond met een motor: auto, vrachtwagen, autobus / stadsbus / streekbus, motorfiets, scooter, scootmobiel, bromfiets, brommobiel, vrachtwagen, segway, quad, ambulance, brandweerauto, taxi, tractor terreinauto, tuktuk, jeep, jeepney, carver, handicart, mobiele kraan. Een voertuig op de weg/grond met of zonder motor: kar, riksja, slee, wagen.
Inschrijving van voertuigen FOD Mobiliteit.
Om een makelaar te vinden die over WebDIV beschikt, raadpleeg je best onderstaande websites. Via onze applicatie" Mijn voertuig, mijn plaat" is het bovendien mogelijk om de status van een inschrijvingsaanvraag te raadplegen, alsook een nummerplaat of een chassisnummer, en de beschikbaarheid van een gepersonaliseerde kentekenplaat.
Voertuig KBC Bank Verzekering.
Regel alles voor je nieuwe auto vanuit je zetel. Regel alles voor je nieuwe auto vanuit je zetel. Schade of diefstal. Je eerste kilometers. Een lening voor elk voertuig. Maandelijks een vast bedrag. Snel en eenvoudig online aanvragen. Ontdek al onze voertuigleningen.
Puzzelwoordenboek voertuig.
Voertuig als huis 1. Voertuig bij begrafenissen 2. Voertuig bij de genie crypt. Voertuig dat door een ezel wordt 1. Voertuig dat in trek is bij sterk. Voertuig dat kinderen van en naar. Voertuig dat men s zomers veel i.

Contacteer ons