Resultaten voor knoop

knoop
De Knoop.
Elke dinsdag en donderdag geefwinkel in De Knoop. Elke dinsdag en donderdagnamiddag is er in De Knoop een geefwinkel, waarin tweedehandsspullen worden weggegeven aan mensen die het met minder moeten stellen. Daguitstap Sint-Niklaas: bezoek aan museum en 2 ambachtelijke bedrijven.
Wie zijn wij VZW De Morgenster.
De knoop kan ook weer afgeknipt en aan een ander kledingstuk vastgemaakt worden, net zolang tot hij past in het geheel. En dat is waar we willen voor staan, een op maat gemaakt aanbod waarbij elke jongere zijn knoop met fierheid op het juiste kledingstuk kan naaien.
KNOOP DataLand.
Ook de kwaliteit van gegevens en het delen van kennis en ervaring door gemeenten is via KNOOP in goede handen. U kunt aan KNOOP deelnemen voor het Handelsregister KNOOP HR, de Basisregistratie Kadaster KNOOP BRK, de Basisregistratie WOZ KNOOP WOZ of van alle voordelen van KNOOP profiteren KNOOP Compleet.
Ldc De Knoop.
Over ldc De Knoop. Ldc De Knoop. Digitaal Talent Punt. Vacatures en vrijwilligerswerk. 09 266 45 80. Lokaal dienstencentrum De Knoop. De Knoop Over ldc De Knoop Ldc De Knoop. Wordt u wat ouder en krijgt u wat meer vrije tijd?
Puzzelwoordenboek knoop.
Ook in de database. Knoop latijn 1. Knoop in een stengel 2. Knoop in een touw 1. Knoop in het haar 1. Knoop in het net 1. Knoop voor een herenrok 1. Knoop voor een ongewone sleeptaak. Knoopjes verwijderen 1.
Knoop touw Wikipedia.
Alexander hakt de Gordiaanse knoop door, Jean Simon Berthélemy 17431811. Uit de mythologie kent men de Gordiaanse knoop, een schier onontwarbare knoop. Volgens het verhaal zou de man die deze knoop kon ontwarren de heerschappij over de hele wereld verkrijgen.
Knoop snelheid Wikipedia.
De knoop, afgekort kt, is een eenheid van snelheid die veel gebruikt wordt in de scheepvaart en in de gemotoriseerde luchtvaart. Een knoop is een zeemijl per uur. Een zeemijl is gedefinieerd als precies 1852 meter. Een knoop is dus een snelheid van 1852, km/h of 05144.
De Knoop Time-out en Dagbesteding De sociale kaart.
De Knoop Time-out en Dagbesteding. Delen op Facebook. Delen op LinkedIn. Toevoegen aan favorieten. Voeg De" Knoop Time-out en Dagbesteding" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. De Knoop Time-out en Dagbesteding. U bent hier.
Activiteiten.
Ldc De Knoop. Digitaal Talent Punt. Vacatures en vrijwilligerswerk. 09 266 45 80. De Knoop Activiteiten. Voor vaste en losse activiteiten kunt u zich online inschrijven in onze webwinkel. De Knoop heeft een vast aanbod van recreatieve, bewegings en vormingsactiviteiten.

Contacteer ons