Meer resultaten voor versie

versie
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: versie. v e rsie de; v; meervoud: versies 1 manier waarop iets wordt voorgesteld; lezing: deze versie van het verhaal 2 manier van vervaardiging; uitvoering. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
Tip: welke Windows 10-versie heb ik? SeniorWeb.
Uitgebracht op 17 oktober 2017. Niet iedereen beschikt gelijktijdig over de nieuwste versie. De updates worden over een langere periode uitgerold beschikbaar gesteld voor de computers die er geschikt voor zijn. Welke versie hebt u? Bekijk als volgt welke versie van Windows 10 er op uw computer of laptop staat.:
versie WikiWoordenboek.
Op de cd staat ook een a capella versie van de hit. De bioscoop draait gelukkig niet de nagesynchroniseerde maar de originele versie van de film. een bepaalde verklaring of interpretatie van een gebeurtenis. Hij geeft een andere versie van het incident.

Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Overslaan naar hoofdinhoud. Microsoft Dynamics 365. Gratis downloads beveiliging.
versie Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: versie EN versie ES versie FR. Definities op Encyclo.nl: versie 1x. Vertalingen versie NLDE. v r z i.
Versienummer Wikipedia.
b├Ęta een complete versie, maar er zijn nog te veel fouten aanwezig om het programma algemeen te kunnen gebruiken.; RC een release candidate, volgens de ontwikkelaars klaar om te gebruiken, en met impliciet de vraag om het programma stevig te testen.
Versie 10 definities Encyclo.
de versie zelfst.naamw. Uitspraak: vrzi Verbuigingen: versies meerv. manier waarop je iets presenteert, maakt of uitvoert Voorbeelden: Jouw versie van het verhaal wijkt af van de zijne, conceptversie van een rapport, De bioscoopvers. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/versie.: uitvoering, tekstvariant toon de herkomst via de etymologiebank.
Synoniemen van versie; ander woord voor versie synoniemen.net.
lezing, voorstellingswijze, weergave versie zn.: bewerking, editie, uitvoering versie zn.: exemplaar versie zn.: als synoniem van een ander trefwoord.: overbrenging, versie, vertolking branche zn.: versie, vertakking, zijlinie lezing zn.: versie weergave zn.: woordverbanden van versie grafisch weergegeven. bij andere sites.:

Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Overslaan naar hoofdinhoud. Microsoft Dynamics 365. Gratis downloads beveiliging.

Contacteer ons