Meer resultaten voor vijver

vijver
Speelplezier en waterpret aan de vijver en speeltuin.
Vijver voor durvers: op avontuur! Je kinderen vinden het zalig om van de waterglijbaan met een plons de vijver in te schuiven of over de hangbruggen naar het eilandje in het midden van de ondiepe vijver te stappen! Wil je een andere weg nemen om de vijver over te steken?
Vijvers: info tips.
Wil je een vijver aanleggen? Dan denk je op voorhand best goed na over wat je precies wil. In deze fotospecial doen we de vele mogelijkheden van een vijver uit de doeken. Ontdek hier originele inspiratievoorbeelden voor de aanleg van jouw vijver.
In de vijver Zonder is Gezonder.
In zon vijver vinden de planten nutri├źnten in de bodem, niet in het water. De voordelen van een voedselarme vijver zijn helder water, geen algengroei, geen woekering van kroos, smalbladige waterpest of grote waternavel. De vijver niet bekalken of bemesten en vissen niet meer voeren dan ze opkunnen.
Stille waters doorgronden: wat leeft er in je vijver? Natuurpunt.
Deze planten worden niet voor niets zuurstofplanten genoemd. Ze vullen de hoeveelheid zuurstof in de vijver dikwijls aan. Dit is nodig omdat in elke vijver zuurstof wordt verbruikt bij de vertering van organische materiaal afgestorven planten en dieren, voedingsstoffen afkomstig van stikstofdepositie of van aangrenzende landbouwpercelen.
Vijver Ecopedia.
Vijver Heldere of troebele waterpartij. Een vijver is een door de mens aangelegd waterlichaam met beperkte oppervlakte. Het verschil tussen de begrippen vijver, poel en plas is echter niet duidelijk vastgelegd. Aan een poel is eerder een agrarische functie verbonden, terwijl een vijver eerder met visvangst of een sierfunctie wordt geassocieerd.
Leg een vijver aan in je tuin.
Leg een vijver aan van de juiste grootte en vorm. De vorm en de grootte van je vijver spelen een belangrijke rol inzake onderhoud en de integratie van de vijver in je tuin. Afhankelijk van het soort vijver dat je kiest, moet je ook inzake het formaat van de vijver rekening houden met bepaalde vereisten.:
Vijver Floralux.
Gebruik onze plantencatalogus. Elk seizoen verrassende tips en idee├źn. Een leuke uitstap voor jong en oud. Al 60 jaar eerlijk en trouw aan onze klant. Verbazend groot aanbod voor een prijsje. Voor elk wat wils, iedereen is welkom. Blijf op de hoogte.
De Vijver Media Pressroom.
Over De Vijver Media. Alle vermelde teksten, fotos, afbeeldingen, logos, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.
Vijver Producten Tuincentrum Interflower.
Cruciaal voor genoeg beluchting. Afhankelijk van de grootte van uw vijver en of er vissen in rond zwemmen, is het belangrijk om op de capaciteit van de pomp te letten. Hiermee reinigt u de vijver en blijft het water zuurstofrijk.

Contacteer ons