Resultaten voor visueel

visueel
Visueel-ruimtelijke/visueel-motorische vaardigheden Zien ze het niet of zien ze het niet in hoe ze het kunnen doen? Sig.
Griet Dewitte pediatrisch kinesitherapeut werkt al jaren in het domein van diagnostiek bij kinderen in het UZ Gent en in haar eigen praktijk. Ze is als praktijkassistent verbonden aan de UGent en werkt er rond milde neuromotorische stoornissen bij kinderen.
Visueel-ruimtelijke oriƫntatie en inzicht Groepspraktijk het Klavertje.
Op de basisschool is dit niet alleen van belang bij handvaardigheid en creatieve vakken maar ook bij rekenen. Naast het omkeren van lettertekens, is het omwisselen van letters en cijfers in woorden en getallen een veel voorkomende leermoeilijkheid bij lezen en schrijven.
Slim gezien: een visueel intelligentietestje Breinwijzer.
View Larger Image Slim gezien: een visueel intelligentietestje. Klaar voor een klein intelligentietestje? Heel klein, zo blijkt. Waar een normale intelligentietest gemakkelijk meer dan een uur duurt, beweren onderzoekers uit een studie van afgelopen maand dat je een heel goed idee kan krijgen van iemands intelligentie met een simpele visuele test.
Home.
Agency Reclamebureau Visueel Advertising Kortrijk, West-Vlaanderen.
Met Visueel Advertising haal je ervaring in huis. We kennen blindelings onze weg in het huidige reclame en medialandschap en maken de ideale communicatiemix voor uw merk. Sterk werk maakt een sterk merk! Verleid klanten daarom met duidelijke, frisse teksten.
Betekenis visueel.
Het zien, de ogen betreffende. betrekking hebbend op het zien Nnl. visuaal, visueel tot het zien behoorende, het gezigt betreffende 1847; Kramers, De Pleiaden zijn in nevelsluiers gewikkeld, waarvan er een in 1859 visueel, de andere fotografisch gevonden zijn 1913; WNT.
visueel WikiWoordenboek.
Spaans: visual es. Het woord visueel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd visueel herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie.
Maak visueel wat je voelt, zegt of bedoelt Welkom Visueel Vertaler.
Maak visueel wat je voelt, zegt of bedoelt Welkom. Welkom op mijn website van Visueel Vertaler Frouke Vermeulen. Ik ben prettig verslaafd aan tekeningen maken en zet mijn liefde voor illustraties en training geven graag in om jou als professional te introduceren in de wereld van het beeld, of voor het creƫren van illustraties op maat.
Visueel 15 definities Encyclo.
Gevonden op http//nl.wiktionary.org/wiki/visueel.: visueel bijv.naamw.Uitspraak: vizy'wel' als iets betrekking heeft op wat je met je ogen waarneemt Voorbeeld: zich iets visueel proberen voor te stellen copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: visueel komt voor in de Woordenlijst Nederla. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/visueel.:

Contacteer ons