Meer resultaten voor voetbalveld

voetbalveld
voetbalveld Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: voetbalveld DE voetbalveld EN voetbalveld ES. Definities op Encyclo.nl: Voetbalveld 1x. Vertalingen voetbalveld NLFR. terrain de football m.
De aanleg van een voetbalveld.
Home Aanleg Voetbalveld. Voetbalveld Maarten Denk 2017-04-03T0910310000.: De aanleg van een voetbalveld. Een modderterrein, oneffenheden, te weinig gras, het voetbalveld vormt vaak een excuus voor een mindere prestatie. Steeds meer mensen zijn dan ook overtuigd van de voordelen van voetballen op kunstgras.
Voetbalveld afmeting en belijning.
Een middenlijn verdeelt het voetbalveld in twee helften. Een voetbalveld heeft nog meer lijnen. Rechte lijnen of in de vorm van een cirkel. Al deze lijnen hebben verschillende betekenissen en/of geven een gebied aan. In onze sportbelijning detail tekening ziet u de belangrijkste lijnen en gebieden van een voetbalveld.

1 voetbalveld met bijhorende kleedkamers en kantine. Baarsstraat 13a, 8820 Torhout. 1 voetbalveld met kantine. Steenveldstraat 10a, 8820 Torhout. 1 voetbalveld met kantine. Koornbloemstraat 65a, 8820 Torhout. De Velodroom en de voetbalvelden Wijnendale, Verloren Kost en Rozeveld kunnen gehuurd worden voor groepstrainingen of sportmanifestaties.
Voetbalveld Gemeente Alveringem.
Voetbalveld Wikipedia.
Het voetbalveld wordt ook wel als oppervlaktemaat gebruikt, bedoeld voor mensen die hectare ha of vierkante kilometer km te abstract vinden. Het kleinste FIFA-veld past tweemaal in het grootste, dus is een voetbalveld" geen betrouwbare maat. Bronnen, noten en/of referenties.

Contacteer ons