Zoeken naar Verstandhouding

Verstandhouding
goede verstandhouding Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Wij hebben in een geest van goede verstandhouding tussen de verschillende commissies verslagen opgesteld en adviezen uitgebracht. Nous avons rédigé avis et rapports au niveau de plusieurs commissions en bonne entente." Wit-Rusland ligt centraal in Europa en heeft mijns inziens belang bij een goede verstandhouding met zowel de Europese Unie als zijn andere buurland Rusland.
verstandhouding WikiWoordenboek.
Geluid: verstandhouding hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. samenstelling van verstand zn en houding zn. relatie waarbij men elkaar begrijpt en een goede band heeft. Vader en zoon hadden een goede verstandhouding met elkaar. Het woord verstandhouding staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Nederlandse synoniemen van verstandhouding, ander woord voor verstandhouding.
Typ een Nederlands woord om de synoniemen te zien. Toon synoniemen NL. Synoniemen van verstandhouding. Puzzelomschrijvingen van verstandhouding.: Cryptische omschrijvingen van verstandhouding.: Air van de intelligentsia. Mijn hoofd zou er naar moeten staan. Rationele instelling ten opzichte van een relatie.
verstandhouding Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Daarom zoeken wij met hen naar de grondslagen van een andere overeenkomst voor de economische verstandhouding in Europa. C'est' pourquoi nous cherchons avec eux les bases d'un' autre contrat, qui fonderait l entente économique européenne. Wie is er verantwoordelijk voor die verstandhouding?
Kempische verstandhouding der tennisclubs KVT.
De KVT competitie is een vriendschappelijke competitie die door enkele clubs in de Kempen ingericht wordt voor dames en heren teams. Bij elke ontmoeting worden er 4 enkels en 2 dubbels gespeeld. Elke wedstrijd wordt gespeeld naar 2 short sets tot 6-5.
verstandhouding die Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Ik herinner mij de verstandhouding die groeide tussen de ervaren rechter en de beginnende advocaat generaal in de zaak Contifex van 1983, en die ons er samen toe bracht het beginsel van een communautaire actio Pauliana te formuleren en aan het Hof in overweging te geven.
8 tips voor een goede verstandhouding met de buren Hebbes Zimmo.
Slimme rolluiken en zonwering. U bent hier: Home Advies 8 tips voor een goede verstandhouding met de buren. 8 tips voor een goede verstandhouding met de buren. Facebook Twitter Email LinkedIn RSS. By zimmo on 16/01/2018 Advies, Wonen. Je droomhuis kies je zelf natuurlijk maar de buren, dat is altijd even spannend afwachten.
verstandhouding Traduction française Linguee.
het aanhalen van de reeds bestaande banden van politieke, economische en cultu re l e verstandhouding d o or een klimaat en een doeltreffend kader te scheppen waarin een constructieve dialoog over economische, politieke, sociale en ontwikkelingsthema's' kan worden bevorderd.
Verstandhouding Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Verstandhouding DE Verstandhouding EN Verstandhouding ES. Definities op Encyclo.nl: verstandhouding 3x. Vertalingen Verstandhouding NLFR. v rst nth u d.

Contacteer ons