Resultaten voor Vlet

Vlet
De vletten Waterscouting St. Willibrordus.
Als dat gebeurt is dan krijgt de boot een zeilnummer, in dit geval was dat dus 1358. De grap is dat deze hele vlet uit te dik staal bestaat, op het voor en achterdek na, die indeuken als je er op staat/springt!
Brandsma Vlet 5 boten te koop YachtFocus.com.
Brandsma Vlet 1200 AK. In nieuwstaat verkerend catagorie CE-B schip met van tal van extra's. Volvo Penta 141 pk met slechts 850 uur. Motorisatie: Volvo Penta 141 pk. Brandsma Vlet 10.50 GSOK. Een prachtige klassieke vlet in een uitmuntende staat van onderhoud.
Brandsma Vlet Club.
Luna s welkom bij de Brandsma Vlet Club, voorjaar 2013. Zeeland tocht Brandsma Vlet Club 2013, afvaart Zierikzee. Limburg reis 2011, Willemsroute. tour in de omgeving van Sneek, naar aanleiding van het 15 jarig bestaan van de Brandsma Vlet Club.
Tweedehands Motorboten te koop Jachtwerf Grouwster Vlet.
De beste tweedehands Grouwster Vlet koopt u op onze jachtwerf. Op onze jachtwerf in Grou vindt u namelijk niet alleen nieuwe boten, maar er worden ook tweedehands boten te koop aangeboden. Wij kunnen gegarandeerd topkwaliteit leveren, omdat wij de historie van iedere Vlet kennen.
vlet Vertaling Nederlands-Frans.
Naar andere talen: vlet DE vlet EN vlet ES. Vertalingen vlet NLFR. la flette v. Voorbeeldzinnen met vlet. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp.
Vlet te koop 32 boten op BotenBank.nl.
Vlet te koop 32 boten op BotenBank.nl. Op BotenBank.nl worden 32 boten te koop aangeboden van het merk Vlet. Heeft u een Vlet te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.
Huis te koop: De Vlet 17, Tuitjenhorn voor 229.000.,
Verhuur uw woning. Tuitjenhorn en Kerkbuurt. Huis De Vlet. Te koop: Huis De Vlet 17 in Tuitjenhorn. Vraag meer informatie aan. 106 m / 137 m. Tuitjenhorn en Kerkbuurt Straat. De Vlet Postcode. 1747 TL Vraagprijs. 26-09-2018 Aantal kamers. Huis Soort woning.
Polyester boten, sloepen, vletten op maat Paul Roodnat Zoon.
De Roodnat Vlet 700 is een door onszelf ontwikkelde vlet, casco geleverd of geheel naar wens afgewerkt met diverse opties. Ook verzorgen wij onderhoud en reparaties aan boten, sloepen en vletten, indien noodzakelijk op locatie. We adviseren u graag over de mogelijkheden.
Vind vlet op Marktplaats.nl.
Wegens omstandigheden te koop amulet vlet met achterkajuit boot is 8 meter lang en 2.95 Meter breed met mercedes benz dieselmotor 45 pk binnen en buitenbesturing 3 zonnepanelen boegschroef roestvrij stalen relingen roestvrij stalen fenderhouders zwemplateau kabelaring rondom de boot leguaan voorop de kop.

Contacteer ons