Resultaten voor vingers

vingers
Man met 28 vingers en tenen: Een geschenk van God Het Nieuwsblad.
28/01/2016 om 1138: door jdb Bron: The Sun Print Corrigeer. Devendra Suthar heeft in totaal 28 vingers en tenen. Foto: Guinness World Records. Devendra Suthar, 43-jarige timmerman uit India, heeft aan elke hand zeven vingers aan elke voet zeven tenen.
Vuile vingers.
Meer dan 30 creatieve, uitdagende en speelse activiteiten, bedoeld om ouders en leerkrachten te inspireren om met hun kinderen/leerlingen creatief aan de slag te gaan. Verfrissende ideeën om creatief aan de slag te gaan met spullen die je gewoon in huis hebt liggen.
Actief trainen spreidspieren vingers dorsaal en palmair oefenvideo.
Plaats de vingers van de andere hand stevig om de handpalm van de aangedane hand, waarbij u het gebied stabiliseert. Buig alle vier de vingers bij de knokkels in een rechte hoek waarbij de vingers recht blijven. Houd deze positie vast en beweeg de vingers naar binnen en naar buiten.
vingers Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vingers DE vingers EN vingers ES. Vertalingen vingers NLFR. Voorbeeldzinnen met vingers. Download de Android App.
vingers English translation Linguee.
nederigheid, een wat beter beleid en wat minder conservatisme zouden al een stuk geholpen hebben om te voorkomen dat deze crisis hun tusse n d e vingers g e gl ipt is, en dat Spanje en andere landbouwers in het zuiden daarvan de pijnlijke gevolgen hebben moeten ondervinden.
De vingers van een vermoorde fabrieksdirecteur Historiek.
Tot zijn grote verbazing ontving Van Ledden korte tijd per post een pakketje met daarin de afgehakte vingers van de fabrieksdirecteur. Hij vond het zo tekenend voor de domheid van de plattelandspolitie, dat hij de vingers op sterk water bewaarde.
NTR Het Klokhuis Vingers knakken.
25 jaar Klokhuis. Zoek het uit! Het Klokhuis Onderneemt. De Nationale Parken. Vraag aan Het Klokhuis. Het Klokhuis op Social Media. Achter de schermen. In de klas. Probeer het met een ander woord. Wil jij de maandelijkse nieuwsbrief van Het Klokhuis ontvangen?
Schär Lange Vingers Glutenvrij kopen bij Holland Barrett.
Savoiardi van Schär zijn zoete, luchtige Italiaanse koekjes die in Nederland beter bekend zijn als lange vingers. Deze luchtige biscuits zijn onmisbaar zijn in zelfgemaakte tiramiso of in andere desserts, maar ook heerlijk om in de koffie of thee te doppen.
Vingers: pezen en spieren NKBV.
De informatie op deze site is ook bedoeld voor paramedici om kennis op te doen over sportspecifieke blessures en behandelmethoden. Pezen van de vingers en de kleine handspieren. Sportklimmen levert een zware belasting voor de vingers. Naast het ringband/pully letsel, zijn er een aantal andere bekende blessures van de vingers en pezen van de hand.

Contacteer ons