Meer resultaten voor vingertop

vingertop
Tintelende / dove vingertop Medische Forum Dokter.nl.
Tintelende / dove vingertop. Home // Forum // Handen voeten // Tintelende / dove vingertop. Renate 1 maart 2005 om 0932: 1. Sinds een aantal weken tintelt mijn vingertop van mijn pink en voelt doof aan. Heeft iemand een idee van wat dit zou kunnen zijn?
Difrax Vingertop Tandenborstel DA.
Bekijk alles van: Difrax. Met de Difrax baby Vingertop tandenborstel kun je spelenderwijs en aangenaam de eerste tandjes van je kindje poetsen. Voor een makkelijk en goed begin van de mondverzorging, Poetsen van de eerste baby tandjes wordt door de kindertandarts gestimuleerd.
vingertop Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
lang'fr' votre doigt. Plaats een kleine hoeveelheid van de gel op uw vingertop. Placez une petite quantité de gel sur le bout du doigt." Als de handen worden behandeld mag alleen de vingertop worden gewassen waarmee de gel is aangebracht.
Stelping van een bloeding uit een vingertop Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde.
Stelping van een bloeding uit een vingertop. Stand van zaken. Terug naar boven. Lees volledig artikel. Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Wij zijn op zoek naar een arts en een patiënt die een duurzame liefdesrelatie hebben overgehouden aan een behandelrelatie, en die daar samen over zouden willen vertellen anoniem opgeschreven.
Vingertop groeit in 4 weken weer aan! WantToKnow.nl.
Vingertop groeit in 4 weken weer aan! 6 april 2012. Vingertop groeit in 4 weken weer aan! Lee Spievak foto is 69 jaar oud en kreeg onlangs een ernstig ongeluk, waarbij zijn vingertop werd afgesneden door de propeller van een modelvliegtuigje.
Vingertop 2 definities Encyclo.
SpellingCorrect gespeld: vingertop komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie. Gevonden op https//www.woorden.org/woord/vingertop.: 1 Deel van de hand 2 Deel van de vinger 3 Deel van een vinger 4 Deel van het lichaam 5 Lichaamsdeel 6 Uiteinde van een vinger.
Fijt: een aandoening door een ontstoken vingertop Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Fijt is een ontsteking die meestal ontstaat in een vingertop en die kan ontstaan door een klein wondje door bijvoorbeeld een speldenprikje in de vingertop of door nagelbijten. Dit onschuldige wondje kan leiden tot een gezwollen, pijnlijke en ontstoken vingertop.
Pleister over een vingertop plakken.
Dan is het niet zo moeilijk meer. Een verwonding aan een vingertop of vinger is lastig te behandelen. Daarom op deze pagina een handleiding over het plakken van pleisters op een vingertop, knokkel of gewricht. De vingertop is een lastig te bereiken plaats, net als zoveel plekken op de hand.
vingertop WikiWoordenboek.
Spaans: yema del dedo es v, punta del dedo es v. Het woord vingertop staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd vingertop herkend door.: van de Nederlanders.;

Contacteer ons