Resultaten voor vlas

vlas
Politiezone Vlas Kortrijk.
056 20 22 82. Bekijk op Google Maps. Vind je op een andere locatie in de stad: klik hier. Grote Markt 54. Dienstverlening en Bestuur. Volg stad Kortrijk. Abonneer op de nieuwsbrief van de stad. Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden en privacy.
Plattelandswijzer Vlas.
De markt van het vezelvlas is sterk afhankelijk van de trends in de kledingmode. Maar de sterkte, de lichtheid en de duurzaamheid van de vezels zijn kenmerken die het vlas nog toekomst bieden in andere toepassingen zoals: auto-onderdelen, bouwmaterialen, plastics.,
vlas isolatie.
Isovlas Vlas isolatie, een thermische en akoestische isolatie op basis van vlas, voor houten dak en wandstructuur, is online verkrijgbaar in de EcoBouwWinkel: duurzaam ecologisch en gezond! Isovlas is gemaakt van natuurlijke vlasvezels die hun natuurlijke vocht en temperatuurregulerende eigenschappen behouden.,
VlaS Wikipedia.
De Vlaamse Traditionele Sporten vzw VlaS, is een overkoepelend orgaan voor traditionele sporten in Vlaanderen. VlaS is erkend door de Vlaamse Overheid Bloso en is lid van de Vlaamse Sportfederatie VSF en de Europese Vereniging voor Traditionele Sporten en Spelen ETSGA.
Weerbericht St. Vlas Sveti Vlas? Bekijk het weer voor de komende 14 dagen in St. Vlas Sveti Vlas Zoover.
23-09-2017 eten, extra grote kamer, ligging aan de zee alles was zeer schoon. Acties voor St. Vlas Sveti Vlas. Review toevoegen Foto's' toevoegen. Informatie over St. Vlas Sveti Vlas. Vlas Sveti Vlas. Vlas Sveti Vlas. Vlas Sveti Vlas. Vraag en Antwoord St. Vlas Sveti Vlas.
Ontstoffing van vlas in de vlasindustrie Keller Keller.
Rook en warmte afvoer. Keller staat voor energiezuinige, zelfreinigende stoffilters met de laagste emissies. In de vlasindustrie worden, grote hoeveelheden materiaal zoals klodden, lemen en dechet geproduceerd. Het afzuigen van deze producten door een pneumatisch transport en algemene ontstoffing garanderen een probleemloze verwerking van het vlas.
Vlas: de grondstof Castellins.
Wist u bijvoorbeeld dat vlas zelfs zijn weg vindt tot in de operatiekamer, tot in bankbiljetten, vloerbekledingen en cosmetica, zelfs tot in ultralichte composietmaterialen? Dit zijn stuk voor stuk sluitende bewijzen dat vlas meer dan ooit een product is van deze tijd!
Vlas Leiestreek.
De vlasnijverheid verschafte decennialang werk aan tienduizenden inwoners van de Leiestreek. Duizenden tonnen vlas werden er verhandeld en verwerkt in de honderden kleine en grote vlasfabrieken. Britse handelaars hadden deze markt in handen en doopten de Leie om tot Golden" River.
Vlasroterij.
Het waren steevast zeer goede vlaskenners, onberispelijk gekleed in een witte kiel met bijpassende witgele strohoed; ze wisten welk vlas voor bepaalde garennummers geschikt was en konden goed de spinkwaliteiten van het vlas vaststellen. Daarnaast opereerden er botenkopers, die vlas opkochten en doorverkochten aan spinnerijen.

Contacteer ons