Meer resultaten voor vloeken

vloeken
Studie: intelligente mensen vloeken meer Psycho Nina HLN.
Intelligentere mensen vloeken vaker, ontbijten vaker pikant en chillen vaker naakt in huis, terwijl extraverte mensen vaker sneller dan 120 km/u rijden, meer gokken en op café gaan. Lees ook: Trump verdeelt Amerika en wordt als minder intelligent gezien, zegt peiling.
Hier vloekt men. anders VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van VRT Nu. VRT NWS.
Zonder die harde g is het vloeken een beetje zoals vis zonder boter, zegt Van der Meulen. Ook de vloek kut komt in beide delen van de Lage Landen voor. We zien ook een verschuiving van het religieuze vloeken naar andere, modernere scheldwoorden zoals kut, zegt Van der Gucht.
Krijg nu wat: vloeken is verdomd gezond magazine De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Met redelijk succes, want hoewel talloze studies al bewezen hebben dat vloeken soms best goed voor je kan zijn, is een fuck op het verkeerde moment nog vaak lichtjes gĂȘnant. De Grieks-Duitse schrijfster-illustrator-fotografe Anna Kiosse zoekt in haar recent uitgegeven boek The Fu@ing History of Swearing tot op de bodem uit wat vloeken precies is, waar het vandaan komt en waarom we het zo hardnekkig blijven doen.
Het Groot Nederlands Vloekboek Uitgeverij Lannoo.
Het Groot Nederlands Vloekboek behandelt twintig scheldwoorden en vloeken in twintig opvallende illustraties en een veelvoud aan weetjes. Wist je dat het brave belhamel naar een gecastreerde ram verwijst en sletten van oorsprong vodden zijn? Of dat er een serie vloeken tot Werelderfgoed is uitgeroepen?
SPECIAL Vloeken Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. De inhoud van deze pagina is voorbehouden voor abonnees. Log in om verder te gaan. Operatie Propere Handen. GEZIN VRIJE TIJD. Nieuwsblad op facebook. Nieuwsblad op twitter. Overeenkomst voor gegevensgebruik. Charter online publicaties. Jobs bij Mediahuis.
De kunst van vloeken en schelden Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Als je vloekt en scheldt, doe het dan op maat en op originele wijze! Maar euhm, wat vindt de Nederlandse bond tegen vloeken van haar pleidooi? Met Ward Bogaert trekken we nog verder weg dan Nederland, hij neemt ons mee op een wereldreis vol gescheld en gevloek. Eloquent vloeken en schelden.
6 redenen waarom je NIET moet stoppen met vloeken.
Verschillende studies hebben al aangetoond dat vloeken gelinkt is aan een hoger IQ. Daarnaast zouden mensen die vloeken ook nog eens een brede vocabulaire hebben. Uit een recent onderzoek, dat werd gepubliceerd in The British Psychological Society, bleek dat vloeken een voordeel heeft op je training.
Britse wetenschapster: Leer je kinderen wat vloeken beteken. Het Nieuwsblad.
Er is een groot verschil tussen je kind leren vloeken en het leren wat vloeken betekent. Uitleggen waarom iets niet mag is altijd een goed idee. Het hangt ook af van het moment je hebt niet altijd de tijd om iets uit te leggen.
Vloeken in de Kerk.
Vloeken in de Kerk zoekt het uit in 2018 binnen het nieuwe thema Op zoek naar geluk. Theatergezelschap Vloeken in de Kerk bevraagt de wereld van nu. Dat doen we via theatrale diensten in oude kerkgebouwen, die als cultureel erfgoed een magische ruimte bieden voor reflectie en zingeving.

Contacteer ons