Zoeken naar vervoer

vervoer
Dienstencheques voor vervoer van personen met beperkte mobiliteit MeerMobiel.
Dienstencheques voor vervoer van personen met beperkte mobiliteit. Een dienstencheque is een betaalmiddel dat je ook kan gebruiken voor het betalen van vervoer van personen met beperkte mobiliteit. Bovenop de kostprijs die je betaalt, levert de overheid een financiële bijdrage zodat de gebruiker tegen een gunstige prijs beroep kan doen op diensten.
Vervoer voor minder mobiele personen Herentals.
Vervoer voor minder mobiele personen. Vervoer voor minder mobiele personen. Maak een afspraak. Minder mobiele personen, ouderen en personen met een handicap kunnen voor aangepast en voordelig vervoer terecht bij verschillende diensten in onze regio. Minder Mobielen Centrales. Dienst Aangepast Vervoer.
De Brabandere: Vervoer.
De tarieven voor de kilometerheffing worden op 1 juli 2018 geïndexeerd in Brussel en Vlaanderen. Het betreft een aanpassing van de tarieven aan de index der consumptieprijzen. Voor onze streek zijn vooral de as Koksijde-Ieper en de E40 tot Oostende van belang.
Vervoer Vlotter.
Vacatures bij Vlotter. Minder Mobielen Centrale Rupelstreek. Minder Mobielen Centrale Rupelstreek zorgt ervoor dat mensen met een mobiliteitsbeperking en een beperkt inkomen vervoerd kunnen worden. Rolkar Rivierenland biedt vervoer voor personen met een handicap of een ernstig beperkte mobiliteit. Heb je vragen?
Dienst aangepast vervoer Gemeente Kampenhout.
De gemeente Kampenhout is aangesloten bij de Dienst voor Aangepast Vervoer DAV Grimbergen. Bent u een rolstoelgebruiker of een minder mobiele persoon die geen gebruik kan maken van het openbaar vervoer, dan biedt deze dienst u individueel vervoer van deur tot deur, met een vervoermiddel met rolstoellift.
Sociaal Vervoer Brussel De sociale kaart.
Vervoer: 7 dagen op 7 van 7 uur tot 22 uur. Dienst voor sociaal vervoer.: vervoerdienst: aangepast vervoer voor minder mobiele inwoners van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest vervoer om niet-dringende medische redenen of sociale redenen in wagens die vlot toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers.
Openbaar vervoer Nieuw-Vlaamse Alliantie N-VA.
Als iedereen voor elke verplaatsing in de auto springt, staan we straks allemaal stil. Echter, door onze versnipperde bebouwing is het niet makkelijk om openbaar vervoer efficiënt en rendabel te maken. De N-VA vraagt dat investeringen in het openbaar vervoer gebeuren waar de nood het hoogst is.
Openbaar vervoer Hogeschool Gent.
Valentin Vaerwyckweg 1 auto, post. Voskenslaan 270 voetgangers, openbaar vervoer. 32 09 243 27 00. Faculteit Bedrijf en Organisatie. Valentin Vaerwyckweg 1 auto, post. 32 09 243 22 00. School of Arts. 32 09 267 01 00. Hogeschool Gent info@hogent.be.
Diensten Aangepast Vervoer CM.
In dat geval geven de diensten Aangepast Vervoer je de kans om toch op je werk of op een andere bestemming te raken. Wie niet zelfstandig het openbaar vervoer kan gebruiken, kan in Vlaanderen en Brussel een beroep doen op een dienst Aangepast Vervoer.

Contacteer ons