Meer resultaten voor vervoer

vervoer
Openbaar vervoer.
Book A Room. Home Bereikbaarheid Openbaar vervoer. U komt via station Mechelen? Neem dan bus 2 en stap af aan de halte Bleekstraat. Van daaruit is het nog 1 km 15 min wandelen tot aan de Nekkerhal. U kan ook bus 1 nemen en afstappen aan de halte Weidestraat.
Vervoer Ter Vichten, nabij E17, Transport en Opslag uit Anzegem-Vichte.
Ook voor uitzonderlijk vervoer over de weg beschikt Vervoer Ter Vichten over de nodige vergunningen. De continue investering in de opleiding van onze chauffeurs en in de vergroening van ons wagenpark naar de Euro 6 norm staan borg voor een eerlijke kwaliteit en service.
Routeplanner voor openbaar vervoer.
Vervoer minder mobiele personen Sint Pieters Leeuw.
Vervoer minder mobiele personen. Wil u ergens naartoe, maar is de opstap van de bus te hoog of de halte te ver? Onze vrijwilligers staan klaar om u op afspraak naar de dokter, het ziekenhuis, de winkel, een vriendenbezoek te brengen. Doe uw aanvraag voor vervoer zeker vijf werkdagen op voorhand.
Vervoer De Smet.
Met een uitgebreid wagenpark dat bestaat uit al dan niet uitschuifbare diepladers, huifwagens, kraanwagens en wagens met meeneemheftruck, biedt Vervoer De Smet de beste logistieke oplossingen voor uw firma. Vervoer De Smet is een relatief klein transportbedrijf en dat heeft belangrijke voordelen.
Openbaar vervoer Nieuw-Vlaamse Alliantie N-VA.
Home standpunten Mobiliteit en verkeersveiligheid Openbaar vervoer. Een dichtbevolkte streek als Vlaanderen heeft een goed openbaar vervoernetwerk nodig. Als iedereen voor elke verplaatsing in de auto springt, staan we straks allemaal stil. De N-VA vraagt dat investeringen in het openbaar vervoer gebeuren waar de nood het hoogst is.
Vervoer op maat! LCD Zonneheem Lokaal Dienstencentrum Eeklo.
T 09 I 377 02 46 F 09 I 378 42 40. Vervoer op Maat! T 09 I 377 02 46. Vervoer op maat! Vervoer op maat! Vervoer op maat! Wilt u er even tussenuit of hebt u vervoer nodig?
Diensten aangepast vervoer Wit-Gele Kruis.
Het vervoer wordt op werkdagen minstens aangeboden van 7 tot 22 uur, op zaterdag, zon en feestdagen is er vervoer van 8 tot 20 uur. Personen met een kaart kosteloze begeleider of een andere officiƫle begeleiderskaart worden gratis vervoerd tijdens de begeleiding.
Dienst aangepast vervoer voor minder mobiele personen Stad Ieper.
Dienst aangepast vervoer voor minder mobiele personen. Bent u een rolstoelgebruiker of een minder mobiele persoon die geen gebruik kan maken van het openbaar vervoer, of u heeft moeite om in een gewone auto in en uit te stappen. Dan biedt deze dienst u individueel vervoer van deur tot deur, met een vervoermiddel met rolstoellift.

Contacteer ons