Zoeken naar Vierhoek

Vierhoek
Duid alle namen aan die bij deze figuur passen oefening 2.
Scholieren.com Videoplatform: Hoeken berekenen hoekensom van een vierhoek.
Hoeken berekenen hoekensom van een vierhoek. Wiskunde vwo vwo 1 Uitlegvideo 142 4.5 Getal en Ruimte. Geef een cijfer. Deze video geeft uitleg over hoeken berekenen met onder andere de hoekensom van een vierhoek voor vwo 1 wiskunde hoofdstuk 3.10.
Slimleren.
Een trapezium is een vierhoek waarvan twee zijden evenwijdig zijn. Als de niet evenwijdige zijden even lang zijn heet zo'n' trapezium een gelijkbenig trapezium. Een gelijkbenig trapezium heeft één symmetrieas. Een vierhoek waarvan één diagonaal de symmetrieas is wordt een vlieger genoemd.
Wiskunde secundair onderwijs: Eigenschappen diagonalen van een vierhoek Wezooz Academy.
Liesbeth gaat de eigenschappen na voor elke vierhoek of die diagonalen loodrecht op elkaar staan, of ze even lang zijn en of ze elkaar middendoor snijden. Drie eigenschappen dus, maar ze zijn niet voor elke vierhoek van tel. Welke vierhoeken hebben welke eigenschappen van diagonalen?
vierhoek WikiWoordenboek.
Portugees: quadrilátero pt m. Spaans: cuadrilátero es m. Zweeds: fyrhörning sv. Het woord vierhoek staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd vierhoek herkend door.: van de Nederlanders.;
vierhoeken.
Wat zijn de eigenschappen van vierhoeken? Ontdek het in volgend applet door de kleurcodes links van de vierhoek te ontcijferen. Teken een vierhoek ABCD. De diagonaal AC verdeelt de vierhoek in twee driehoeken. Meet de hoeken van de driehoek ABC.
Vierhoeken herkennen.
Er verschijnt een vierhoek. Kijk goed naar de eigenschappen van de vierhoek. Zet een vinkje voor alle namgen die bij de getoonde vierhoek passen. Duid alle namen aan die bij deze figuur passen vierhoek trapezium parallellogram ruit rechthoek vierkant vlieger.
Vierhoeken: Spel Downloadbaar lesmateriaal KlasCement.
Dit is een soort memory waarbij paren moeten gevonden worden. Op de ene kaart staat een vierhoek afgebeeld. Leerlingen moeten deze afbeelding combineren met een eigenschap die van toepassing is op de afgebeelde vierhoek. Er zijn meer eigenschappen dan vierhoeken.
Diagonalen in vierhoeken.
Welke punten moet men verbinden om een diagonaal te trekken in onderstaande vierkant? Duid de eigenschappen van de diagonalen van deze vierhoek aan. De diagonalen halveren elkaar. De diagonalen snijden elkaar loodrecht. De diagonalen zijn gelijk. Duid de eigenschappen van de diagonalen van deze vierhoek aan.

Contacteer ons