Op zoek naar Vismarkt?

Vismarkt
Vismarkt te Mechelen Mechelen op zijn Best.
De Vismarkt, de naam zegt het zelf, hier werd ver voor onze geboorte al vis verhandeld. Het is na de dood van Margareta van Oostenrijk in het jaar 1531 dat wegens geurhinder beslist werd alles te verhuizen van de ijzerenleen naar de huidige vismarkt.
Vismarkt Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
maakt deel uit van Vismarkt, Huidenvettersplein en Rozenhoedkaai met omgeving in Brugge. Braambergstraat 1-8, Braambergstraat 10-12, Braambergstraat 141618, Braambergstraat 1A, Braambergstraat. omvat Ambachtshuis van de vleeshouwers Oostvleeshuis. Vismarkt 1, Brugge West-Vlaanderen. Vismarkt 8, 11, Brugge West-Vlaanderen. Vismarkt 2, Brugge West-Vlaanderen.
Vismarkt Visit Bruges.
Tegenwoordig kun je hier van woensdag tot en met zaterdag nog steeds elke voormiddag dagverse zeevis kopen. Afdrukken Naar pdf. vanaf 08-11-2016 maandag open. Meer informatie voor groepen en scholen. vanaf 08-11-2016 maandag open. vanaf 08-11-2016 maandag open. routebeschrijving dichtstbijzijnde bushalte Vismarkt, Braambergstraat thv nr.
Vismarkt Visit Lier.
Eenmaal, andermaal verkocht! Vroeger werd de verse vis over de Nete aangevoerd in de typische platte schuiten en op de Vismarkt verkocht. Het gebruik om de vis via bieding te verkopen ging eerst via afbod, daarna per opbod. Op de Vismarkt staat een van de oude stadspompen 1835.
Vismarkt Brugge Wikipedia.
De Vismarkt gezien vanaf de Blinde-Ezelstraat. De nog niet overdekte vismarkt in 1750. De Vismarkt in Brugge is gelegen tussen de Braambergstraat en de Steenhouwersdijk en wordt tot op heden dagelijks van maandag tot zaterdag gebruikt voor de verkoop van verse vis.
Vismarkt / Haven van rust UiT in Brussel.
Vismarkt / Haven van rust. Vismarkt / Haven van rust. Deze wandeling dompelt je onder in de geschiedenis van het hart van Brussel en begint bij de Vismet, de vroegere vismarkt, waar nog langer geleden de haven van Brussel was gelegen.
Vismarkt Brugge UiT in Vlaanderen.
Locatie Openbare ruimte. Vismarkt 8000 Brugge. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Brugge. Deel deze pagina. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in. 9000 Blijf niet te vaak thuis!
Vismarkt Visit Mechelen.
Op de Vismarkt wordt voor het eerst in 1531 vis verhandeld, nadat de vishandelaars van de IJzerenleen verdreven zijn wegens geurhinder. Ook vandaag zijn hier nog enkele vishandels. In de late uurtjes valt er op de Vismarkt en de aangrenzende Nauwstraat heel wat te beleven.

Contacteer ons