Meer resultaten voor vierhoek

vierhoek
Vierhoek Wikikids.
Maak een account of meld je aan. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Een vierhoek is een vlak figuur en bestaat uit vier hoeken en vier zijden. Bij bijzondere vierhoeken voldoen de zijden en/of hoeken van deze vierhoeken aan speciale vereisten.
Nieuwe pagina 1.
toon aan dat QM hoogtelijn van APQ is. Van een vierhoek ABCD liggen de punten A, B en C op een cirkel. De raaklijn in B aan die cirkel maakt met de zijden van de vierhoek hoeken van en. Er blijkt te gelden 80.
vierhoek English translation Linguee.
binnenplaats in de vorm van e e n vierhoek a a n de vesting gevoegd. A stone wall to the east joins the house and a square courtyard. Het geheel vormt e e n vierhoek d i e bestaat uit een adellijke woning en een boerderij in ruïnes.
Meetkunde 2.1: Vierhoeken.
Leg uit dat je nu de stelling hebt bewezen dat de overstaande zijden in een parallellogram even lang zijn. Bewijs met behulp van congruentie de stelling Als" een vierhoek twee paren even lange overstaande zijden heeft, dan is die vierhoek een parallellogram.
Vierhoeken Gereedschapskist Laurien Maris.
Een vierhoek is een vlakke figuur gevormd door vier zijden en vier hoeken. Een trapezium is een vierhoek met ten minste één paar evenwijdige zijden. Bij een gelijkbenig trapezium ABCD noemt men de opstaande zijden ook de benen van het trapezium.
het nieuwe arbo-overleg in de vierhoek Archieven ORnet.
Uit de bedrijfscommissie. Je bent hier: Home Archief voor het nieuwe arbo-overleg in de vierhoek. Met het vierhoeksoverleg naar effectiever arbobeleid. Ondernemingsraad, bestuurder, preventiemedewerkers en externe arbodienstverleners moeten volgens de aangescherpte Arbowet nauwer gaan samenwerken. Met als doel effectiever arbobeleid.
Tielt Vierhoek De Lijn.
Selecteer een suggestie met behulp van de pijltjestoetsen. Geen input gegeven. Er werden geen suggesties gevonden. Doorkomsten dit moment. Sorry technische fout. Geen resultaten gevonden. Toon latere doorkomsten. Bewaar halte Verwijder halte Plan je route vanaf deze halte. Sorry technische fout.
Vierhoek in het Engels vertaald uit het Nederlands.
Home Woordenboeken Nederlands/Engels Vertaal vierhoek. Vertaal vierhoek van Nederlands naar Engels. Nederlands naar Engels: Meer gegevens. vierhoek quadrangle, quadrilateral, trapezoid. vierhoek quadrilateral, trapezoid, trapezoid bone. Uitgebreide vertaling voor vierhoek Nederlands in het Engels. vierhoek de m zelfstandig naamwoord. the quadrangle; the quadrilateral.
Vierhoeken geheel Lesmateriaal Wikiwijs.
Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationale licentie. Dit houdt in dat je onder de voorwaarde van naamsvermelding en publicatie onder dezelfde licentie vrij bent om.: het werk te delen te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat.

Contacteer ons