Meer resultaten voor vismarkt

vismarkt
Oude haven, Vismarkt Visit Brussels.
Op die langgerekte kaaien speelde het leven in de stad zich af, werd er handel gedreven en was er volop bedrijvigheid. Ook vandaag nog zijn er veel winkels, voedingszaken en restaurants op de Brandhoutkaai en de Baksteenkaai, die de Vismarkt begrenzen.
Ups! Flickr. new icn message. flickr-free-ic. 3d pan white.
Vismarkt Leuven Wikipedia.
De orde van de broeders heremieten van Sint-Augustinus vestigde zich in 1236 in Leuven in de buurt van de Vismarkt, en kreeg in 1265 de toelating een groot klooster met kerk, priorij, tuinen en bijgebouwen, brouwerij, zieken en gastenverblijf te bouwen.
Untitled Document.
Vismarkt BRUZZ. culture.
Dieven overvallen horecazaak op Vismarkt met traangas. In het centrum van Brussel, op de Brandhoutkaai aan de Vismarkt, hebben enkele personen woensdagavond geprobeerd om een horecazaak te overvallen. De daders gebruikten traangas bij hun overval. Gezien: wagens rijden autovrije Vismarkt op.
Zomeren op de Vismarkt Stad Brugge.
Zomeren op de Vismarkt. Ook in 2018 kan je elke vrijdag tussen 16 en 22 u terecht op de Vismarkt voor het gezellige Zomeren" op de Vismarkt. Vanaf 8 juni tot en met 31 augustus kan je in een prachtig historisch kader genieten van overheerlijke vis-hapjes en verfrissende drankjes aan democratische prijzen.
Vismarkt Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Braambergstraat 1-8, Braambergstraat 10-12, Braambergstraat 141618, Braambergstraat 1A, Braambergstraat. omvat Ambachtshuis van de vleeshouwers Oostvleeshuis. Vismarkt 1, 1A, Brugge West-Vlaanderen. Vismarkt 8, Brugge West-Vlaanderen. Vismarkt 10, 11, Huidenvettersplein 4, Brugge West-Vlaanderen. Vismarkt 2, Brugge West-Vlaanderen. Vismarkt 5, 6, Brugge West-Vlaanderen.
Ieper Vismarkt Erfgoedhaltes.
Het minckhuisje werd in een neogotische, pittoreske stijl ontworpen door architect Jules Coomans en in 1899 gebouwd. Een jaar eerder waren drie huizen van de Kiekenmarkt onteigend om meer ruimte te bieden aan de Vismarkt zodat het tolpaviljoentje met de fraaie smeedijzeren omheining er kon neergezet worden.
DE VISMARKT Verenigd Nieuwpoort Bad.
All Products Horeca DE VISMARKT. Dagbladen en boekenwinkels. Schoonmaak van gebouwen. Telecom en Internet. Bezoek hier onze website. Albert I laan 120. B 8620 Nieuwpoort. 0475/21 34 00. O P E N I N G S U R E N.

Contacteer ons