Resultaten voor vliegwiel

vliegwiel
Wat is en waarvoor dient een vliegwiel? Auto onderdelen informatie.
Dit is een tandwiel vastgezet op het vliegwiel waarop de tandwiel van de startmotor de motor van de auto kan rond laten draaien. Defecten aan het vliegwiel. Een vliegwiel is vaak gemaakt van hoogwaardig gemachineerd gietijzer waarop de starterkrans ringvormig op is gestanst of geperst.
Auto tot dertig procent zuiniger met slim vliegwiel.
Door slimme regeltechniek slaat de auto daarnaast ook energie op in het vliegwiel op momenten dat verbrandingsmotor efficiƫnt werkt, bijvoorbeeld bij optrekken. Daardoor kan het vliegwiel de aandrijving overnemen op momenten dat de verbrandingsmotor niet efficiƫnt loopt, bijvoorbeeld bij lage snelheden.
Vliegwiel voor voertuig koop goedkope online.
Vind nuttige informatie over Vliegwiel. Het vliegwiel vervult veel functies in verschillende systemen van de motor. Als eerste vermindert dit auto-onderdeel de ongelijke rotatie van de krukas, in het geval dat het vliegwiel als een constructief element van een krukmechanisme optreedt.
vliegwiel WikiWoordenboek.
Het woord vliegwiel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd vliegwiel herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. vliegwiel op website: Etymologiebank.nl.
Wat is een vliegwiel.
Het vliegwiel is ook de drager van de starterkrans, dit is een meestal op het vliegwiel gekrompen tandwiel waarop het tandwiel van de startmotor de motor rond kan laten gaan. Het vliegwiel is ook het aanleg en montage vlak voor de koppelingsplaat en drukgroep.
Vliegwiel is een zwaar brok staal aan het uiteinde van de krukas AutoRAI.
Zonder een vliegwiel zou de krukas van motor langzamer gaan ronddraaien, vooral bij lagere krukasomwentelingen. Door het zware gewicht van het vliegwiel neemt het systeem tijdens de arbeidsslag een deel van de bij iedere arbeidsslag vrijkomende energie uit de krukas op.
Vliegwiel Ontsteking.
Vliegwiel Aerox NIEUW Model. Vliegwiel Puch Tomos OT. Vliegwiel Beeline/Cpi SM. Vliegwiel origineel piaggio 4T/2V. Vliegwiel Ontsteking GY6 Kaal. Vliegwielmoer Puch Maxi. Vliegwieltrekker Gilera Citta. Vliegwiel Piaggio Scooter 2-Takt. Vliegwiel Rotor HPI 2-Ten Minarelli / Puch / Derbi / AM5/6.
Vliegwiel MVWautotechniek.nl.
Het nadeel is dat de motor stationair niet zo netjes zal draaien als met een origineel vliegwiel. Dubbel Massa Vliegwiel Twee massa Vliegwiel.: Tegenwoordig wordt er steeds vaker een dubbel vliegwiel gemonteerd ook wel dubbelmassa vliegwiel of twee massa vliegwiel genoemd.
Licht vliegwiel betere gas respons en acceleratie.
Vliegwiel: lichter vliegwiel verbetert acceleratie. Een lichtgewicht vliegwiel creert een beter en levendiger gevoel in de auto. de auto komt nl. makkelijker op toeren. Er zijn twee mogelijkheden: de bestaande vliegwiel afdraaien of een speciaal geprepareerde vliegwiel. de voors en tegens bespreken we hieronder.

Contacteer ons