Meer resultaten voor Vlegel

Vlegel
De Vlegel Startpagina Mortsel Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Vertel ons waarom je dit LUXE-ONTBIJT wil winnen Wanneer kan u komen ontbijten? Wij serveren het LUXE-ONTBIJT ALLE dagen tussen 8u en 11u. De winnaars van deze wedstrijd worden zondag 28 februari 2016 bekend gemaakt, hier op Facebook! Veel succes, De Vlegel!
Camping Minicamping De Vlegel in Koudekerke ACSI Klein Fijn.
Wilt u camping Camping Minicamping De Vlegel boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens. Camping Minicamping De Vlegel. 4371 NB / Koudekerke. Selecteer uw navigatiesysteem.: A58 richting Vlissingen, op rotonde richting Koudekerke. Bij 2e rotonde linksaf, einde weg rechts richting Koudekerke.
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
24-05-2015 Ontbijt in De Vlegel Website van Jurgen Ardies.
Astrid en ik namen de proef op de som en arriveerden om 10u30 in De Vlegel Mortsel. Voor 1 euro kregen we een baguette, een mini-pistolet, een mini-koffiekoek, een paar druiven, een stukje vlees, confituur, boter, smeerkaas, een koetjesreep chocola en een miniglaasje fruitsap.
Het dorsen van graan met de vlegel Ambachten.
Plaatselijk werd een eiken stok gebruikt die gebogen werd onder een hoek van 135 graden en waarvan het slaggedeelte werd afgevlakt. Met de vlegel of stok werd op het graan geslagen om zodoende de korrels uit de aren te slaan. In Gelderland werd algemeen de vlegel gehanteerd.
De Vlegel HLN.
Mortsel De baas van de afgebrande brasserie De Vlegel heeft het aan de stok gekregen met een arbeider van een kuisfirma die in zijn zaak aan het werk was. Den Artist trakteert uitbater en personeel De Vlegel op biefstuk met frieten.
Uitbater De Vlegel krijgt celstraf van zes maanden voor gewe. Mortsel Gazet van Antwerpen.
Uitbater De Vlegel krijgt celstraf van zes maanden voor geweld tegen arbeiders kuisfirma. 01/03/2017 om 0944: door JBS. Patrick Ghys, de uitbater van brasserie De Vlegel in Mortsel, is door de correctionele rechtbank schuldig bevonden aan geweld tegenover twee arbeiders van een kuisfirma.
Vleermuiswerkgroep Gelderland.
De Vleermuiswerkgroep Gelderland afgekort VleGel is een vereniging van mensen woonachtig in Gelderland, met een passie voor vleermuizen, in hun vrije tijd en / of in hun werk. VleGel organiseert bijeenkomsten waarop de leden hun ervaringen kunnen uitwisselen, hun kennis en/of vaardigheden kunnen vergroten of gezamenlijk onderzoek doen.
Yang Hu nieuw gezicht van bekende brasserie De Vlegel Mortsel Het Nieuwsblad.
Yang Hu nieuw gezicht van bekende brasserie De Vlegel. 16/06/2018 om 0257.: Foto: Filip Spoelders. Goed vijftien maanden nadat Patrick Ghys bekendmaakte dat hij zijn brasserie De Vlegel in Mortsel wilde verkopen, zijn er nieuwe eigenaars aan de slag gegaan.

Contacteer ons