Resultaten voor vlegel

vlegel
Het dorsen van graan met de vlegel Ambachten.
Plaatselijk werd een eiken stok gebruikt die gebogen werd onder een hoek van 135 graden en waarvan het slaggedeelte werd afgevlakt. Met de vlegel of stok werd op het graan geslagen om zodoende de korrels uit de aren te slaan. In Gelderland werd algemeen de vlegel gehanteerd.
Vlieglessen van een vlegel pluizer.
Vlieglessen van een vlegel. Harris auteur Ina Hallemans illustrator. Vlek zwemt niet graag en voor een eend is dat niet zo handig. Ze kan wel goed vliegen, maar is steeds afgeleid door alles wat haar ogen zien. En toch zijn dit ook eigenschappen die Vlek net héél speciaal en bijzonder maken.
Notaris zoek Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
Door op OK" te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Om de cookies uit te schakelen of de instellingen aan te passen, raadpleeg ons Beleid inzake de bescherming van persoonsgegevens. Zoek xml version1.0" encodingutf-8? Bereken Adresboek Menu Algemene info.
Yang Hu nieuw gezicht van bekende brasserie De Vlegel Mortsel Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Yang Hu nieuw gezicht van bekende brasserie De Vlegel. 16/06/2018 om 0257.: Foto: Filip Spoelders. Goed vijftien maanden nadat Patrick Ghys bekendmaakte dat hij zijn brasserie De Vlegel in Mortsel wilde verkopen, zijn er nieuwe eigenaars aan de slag gegaan.
vlegel Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Er is niet genoeg mede in de wereld om me mijn vlegel te laten wegdoen. Il n'y' a pas assez d'hydromel' dans le monde pour que je me débarrasse de mon fléau." Dat is een authentieke vlegel die ik heb gewonnen tijdens de Renaissance jaarmarkt.
De Vlegel, Mortsel Restaurants goudengids.be.
Verbetering: ontbijt voor 15, euro, en de warme dranken zijn nogal prijzig. Maar verder is't' hier goed, aangename sfeer. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. De Vlegel 0475276858 Mechelsesteenweg 20-22.
Naam: VLEGEL Geneanet.
Minimum aantal personen Definieer hier het aantal personen dat u per resultaatlijn wenst te krijgen. Gemeente Provincie of land Om een plaats te zoeken stad, regio, land, enz, vul de eerste letters van de naam in. Beperking van de bronnen.
Het Vlaams woordenboek vlegel.
Hij of zij laat een bepaalde indruk na, die wijst op een onberekenbaar karakter. Het zou een afleiding kunnen van dorsvlegel: een landbouwwerktuig bestaande uit een steel met een ijzeren oog, waaraan een dikker rondhout op een flexibele manier is bevestigd, zodat dat wijd kan uitslaan. In de volksmond zegt men: Het is nogal ne vlegel!
vlegel de betekenis volgens Algemeen Nederlands Woordenboek.
vlegel betekenis definitie. Het begrip vlegel heeft 2 verschillende betekenissen.: 1 vlerk; kwajongen. Gepubliceerd op 30-05-2017. alles over vlegel. Bestel nu het nieuwste boek van Ensie, de Encyclopedie" van de Evolutiebiologie" door prof. Algemeen Nederlands Woordenboek. Algemeen Nederlands Woordenboek. Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven je LinkedIn gegevens worden nooit gedeeld.

Contacteer ons