Resultaten voor Vlegel

Vlegel
vlegel WikiWoordenboek.
Frans: fléau fr. Het woord vlegel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd vlegel herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie.
Brasserie De Vlegel, Mortsel Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
ik had op de site gezien van de vlegel veel slechte cometaar ik ben juist terug van de vlegel een woord dat was af vriendelijk goede en snelle bediening het eten was heel lekker wij komen zeker terug en ik vertel het verder dat ze.
De Vlegel Luxe Ontbijt Brood, koffiekoekjes. Facebook.
18 41 47 Vind ik leuk Opmerking plaatsen Delen. 28 december 2018 om 0529.: NOG 4 KEER SLAPEN Kom het laatste avondmaal van 2018 of h et eerste van 2019 in de Vlegel doorbrengen plus een glaasje bubbels met vrienden en familie!
Camping Minicamping De Vlegel in Koudekerke ACSI Klein Fijn.
Wilt u camping Camping Minicamping De Vlegel boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens. Camping Minicamping De Vlegel. 4371 NB / Koudekerke. Selecteer uw navigatiesysteem.: A58 richting Vlissingen, op rotonde richting Koudekerke. Bij 2e rotonde linksaf, einde weg rechts richting Koudekerke.
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
24-05-2015 Ontbijt in De Vlegel Website van Jurgen Ardies.
Astrid en ik namen de proef op de som en arriveerden om 10u30 in De Vlegel Mortsel. Voor 1 euro kregen we een baguette, een mini-pistolet, een mini-koffiekoek, een paar druiven, een stukje vlees, confituur, boter, smeerkaas, een koetjesreep chocola en een miniglaasje fruitsap.
Het dorsen van graan met de vlegel Ambachten.
Plaatselijk werd een eiken stok gebruikt die gebogen werd onder een hoek van 135 graden en waarvan het slaggedeelte werd afgevlakt. Met de vlegel of stok werd op het graan geslagen om zodoende de korrels uit de aren te slaan. In Gelderland werd algemeen de vlegel gehanteerd.
Vlegel in het Frans vertaald uit het Nederlands.
vlegel fléau, gamin, morpion. vlegel con, crétin, couille molle, enfoiré, connard, fléau, mufle, rustre, goujat, fripouille, canaille, crapule. Uitgebreide vertaling voor vlegel Nederlands in het Frans. vlegel de m zelfstandig naamwoord. de vlegel schoffie; vlerk. le petit voyou; le malappris; le rustre.
Yang Hu nieuw gezicht van bekende brasserie De Vlegel Mortsel Het Nieuwsblad.
Yang Hu nieuw gezicht van bekende brasserie De Vlegel. 16/06/2018 om 0257.: Foto: Filip Spoelders. Goed vijftien maanden nadat Patrick Ghys bekendmaakte dat hij zijn brasserie De Vlegel in Mortsel wilde verkopen, zijn er nieuwe eigenaars aan de slag gegaan.

Contacteer ons