Zoeken naar Vlegel

Vlegel
Puzzelwoordenboek VLEGEL.
Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Aarde, Papiergeld of Glazenwasser. Ook in de database. Vlegel met een dierenhoofd crypt. Vlegel met het ego van een vaartu. Vlegelachtige straatjongen 1.
De Vlegel Startpagina Mortsel Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Verras je geliefde, familie en vrienden deze Kerst met een toffe CADEAUCHEQUE van brasserie de Vlegel. Groetjes en tot gauw! In de Vlegel. De Vlegel heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd in de Vlegel bij De Vlegel. 12 december 2017 Mortsel.
De Vlegel 64 foto's' 17 reviews Brasseries Mechelsesteenweg 20-22, Mortsel, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Getoond in Belgische Kost in Antwerpen, Belgian Food in Antwerp, Cafetaria in Antwerpen. De Vlegel in Mortsel is een etablissement dat ze tot buiten Antwerpen kennen en ik kom er af en toe met mijn ouders die in Lier wonen.
Brasserie De Vlegel, Mortsel Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
We zijn geregelde bezoeker geweest van De Vlegel, met koppels en in groep. De laatste 2 jaar is de kwaliteit van het eten en de bediening er jammer genoeg op achteruit gegaan. Het eten is vaak lauw in plaats van warm.
De Vlegel, Mortsel Tel: 0475276. Restaurants goudengids.be.
Vinden de mensen deze dure prijzen tegenwoordig dan normaal, vraag ik me dikwijls af. Het was een decennium geleden dat ik hier nog eens was binnengestapt, maar het zal minstens even lang duren alvorens er nog eens een keer kom.
Het Vlaams woordenboek vlegel.
Het zou een afleiding kunnen van dorsvlegel: een landbouwwerktuig bestaande uit een steel met een ijzeren oog, waaraan een dikker rondhout op een flexibele manier is bevestigd, zodat dat wijd kan uitslaan. In de volksmond zegt men: Het is nogal ne vlegel!
index.html.
Uitbater De Vlegel krijgt celstraf van zes maanden voor gewe. Mortsel Gazet van Antwerpen.
Ghys kreeg een celstraf van zes maanden met uitstel en 600 euro boete, ook met uitstel. Hij moet ook een schadevergoeding betalen. Het incident gebeurde in de nasleep van de verwoestende brand, die De Vlegel eind februari 2015 in de as legde.
Vlegel 8 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/cali003nieu01/cali003nieu01_0025.htm.: Woordenboek, spelling van 1861 Vlegel' Gewone dorschvlegel met ijzer beslagen, door de infanterie der Hussiten in de 15 de eeuw als oorlogswapen gebezigd. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/land016mili01_01/land016mili01_01_0023.htm.: de vlegel zelfst.naamw. Uitspraak: vlexl Verbuigingen: vlegels meerv. iemand die brutaal of onbeleefd is Voorbeeld: Wat een brutale vlegel'Synoniem: vlerk copy Kernerman Dictionaries.

Contacteer ons