Meer resultaten voor vinkenhof

vinkenhof
Dorpsrestaurant Vinkenhof Toerisme Houthalen-Helchteren.
Je kan inschrijven via de balie van het woonzorgcentrum, elke werkdag van 9-12 uur tot de werkdag vóór de maaltijd. De balie is telefonisch bereikbaar op 011 49 23 23. Via de link kan je lezen wat er op het menu staat.
Onderwijskiezer.
Schoolfiche: VBS WAVO afd. Vinkenhof LO: 4-6lj. VBS WAVO afd. Vinkenhof LO: 4-6lj. 015 76 03 10. Lager Onderwijs 4de lj. Lager Onderwijs 5de lj. Lager Onderwijs 6de lj. Omwille van de coronacrisis kan de info i.v.m. inschrijvingen, opendeurdagen, variëren.
Renovatieproject Vinkenhof bestaat uit 30 luxueuze appartementen verdeeld over 2 residenties.
Referentie: Vinkenhof 1 2. Renovatieproject Vinkenhof bestaat uit 30 luxueuze appartementen verdeeld over 2 residenties. In deze tweede fase zijn er 16 appartementen beschikbaar. Vinkenhof is uniek gelegen: in het centrum van Antwerpen, aan een park en ingeplant in een tuin ontworpen door landschapsarchitect Wirtz.
Dagprijzen WZC Vinkenhof gaan fors de hoogte in SD.
Als het van sp.a/Groen/Plus en CDV afhangt, dan vraagt het OCMW-bestuur aan het Agentschap Zorg en Gezondheid de goedkeuring om een flinke verhoging van de dagprijzen voor wzc Vinkenhof door te voeren. Vandaag" is de ligdagprijs vastgesteld op 49.89 euro voor ons woonzorgcentrum, aldus Monique en Stijn.
Camping De Vinkenhof Nederland Limburg Vekabo.
Veel gestelde vragen. Camping De Vinkenhof. Camping De Vinkenhof. De Vinkenhof is gelegen aan de voet van het natuurgebied midden in het Geuldal. Onze camping biedt beschutte plaatsen voor een gezellige verblijf. Slechts 5 minuten lopen naar de dorpskern in het pittoreske dorpje Mechelen.
Vinkenhof De sociale kaart.
Voeg Vinkenhof" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. U bent hier. Op kaart tonen. Activiteiten en contactpersonen. 011 49 23 23. Terug naar resultaatslijst. Alle organisaties op deze locatie. ma di wo do vr za zo.
Camping Vinkenhof Wandelkrant.be.
Abonneer je op onze gratis Wandelkrant Nieuwsbrief en voeg u bij de 2.582 abonnees. Je kan je ten alle tijde hierop uitschrijven. We geven je e-mail adres niet door aan derden! Controleer je inbox of spammap nu om uw aanmelding te bevestigen.
Vinkenhof Inventaris Onroerend Erfgoed. Link naar homepagina.
is aangeduid als vastgesteld bouwkundig erfgoed Vinkenhof. Deze vaststelling is geldig sinds 29-03-2019. is aangeduid als beschermd monument Vinkenhof. Deze bescherming is geldig sinds 09-07-1980. is aangeduid als beschermd stads of dorpsgezicht, intrinsiek Vinkenhof met omgeving. Deze bescherming is geldig sinds 09-07-1980.
Jobs, Vacatures, Werken bij Zorg Houthalen-Helchteren Zorgjobs.be. Email.
Om deze dienstverlening te kunnen garanderen zijn wij regelmatig op zoek naar verplegend en verzorgend personeel. Spontane sollicitatie Vind je tussen de openstaande vacatures niet meteen je keuze, maar voel je je wel aangesproken om bij het woonzorgcentrum Vinkenhof OCMW Houthalen-Helchteren te komen werken?

Contacteer ons