Op zoek naar vlegel?

vlegel
Brasserie De Vlegel Mortsel Openingsuren Mechelsesteenweg 20-22.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren Brasserie De Vlegel Mortsel. Brasserie De Vlegel in Mortsel is vandaag nog open tot 2400. Brasserie De Vlegel Mortsel. 2640 Mortsel Tel: 0468 32 25 65. Deze week: 27 apr. Volgende week: 04 mei.
Vlegel in het Frans vertaald uit het Nederlands.
vlegel fléau, gamin, morpion. vlegel con, crétin, couille molle, enfoiré, connard, fléau, mufle, rustre, goujat, fripouille, canaille, crapule. Uitgebreide vertaling voor vlegel Nederlands in het Frans. vlegel de m zelfstandig naamwoord. de vlegel schoffie; vlerk. le petit voyou; le malappris; le rustre.
vlegel Nederlands woordenboek Woorden.org.
s, lange stok met een anderen korten stok aan het einde bevestigd; werktuig om koren te dorschen; figuurlijk lomperd, boerenkin. Woordenboek, spelling van 1861 Vlegel' Gewone dorschvlegel met ijzer beslagen, door de infanterie der Hussiten in de 15de eeuw als oorlogswapen gebezigd.
Het dorsen van graan met de vlegel Ambachten.
Plaatselijk werd een eiken stok gebruikt die gebogen werd onder een hoek van 135 graden en waarvan het slaggedeelte werd afgevlakt. Met de vlegel of stok werd op het graan geslagen om zodoende de korrels uit de aren te slaan. In Gelderland werd algemeen de vlegel gehanteerd.
Vlieglessen van een vlegel pluizer.
Vlieglessen van een vlegel. Harris auteur Ina Hallemans illustrator. Vlek zwemt niet graag en voor een eend is dat niet zo handig. Ze kan wel goed vliegen, maar is steeds afgeleid door alles wat haar ogen zien. En toch zijn dit ook eigenschappen die Vlek net héél speciaal en bijzonder maken.
vlegel WikiWoordenboek.
Frans: fléau fr. Het woord vlegel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd vlegel herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie.
Uitbater De Vlegel krijgt celstraf van zes maanden voor gewe. Mortsel Gazet van Antwerpen.
Uitbater De Vlegel krijgt celstraf van zes maanden voor geweld tegen arbeiders kuisfirma. Patrick Ghys, de uitbater van brasserie De Vlegel in Mortsel, is door de correctionele rechtbank schuldig bevonden aan geweld tegenover twee arbeiders van een kuisfirma. Een racistisch motief werd evenwel niet bewezen geacht.
vlegel Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Er is niet genoeg mede in de wereld om me mijn vlegel te laten wegdoen. Il n'y' a pas assez d'hydromel' dans le monde pour que je me débarrasse de mon fléau." Dat is een authentieke vlegel die ik heb gewonnen tijdens de Renaissance jaarmarkt.
De Vlegel Luxe Ontbijt Brood, koffiekoekjes. Facebook.
18 41 47 Vind ik leuk Opmerking plaatsen Delen. 28 december 2018 om 0529.: NOG 4 KEER SLAPEN Kom het laatste avondmaal van 2018 of h et eerste van 2019 in de Vlegel doorbrengen plus een glaasje bubbels met vrienden en familie!

Contacteer ons