Meer resultaten voor joke vingerhoed

joke vingerhoed
Joke Vingerhoed Facebook.
E-mail of telefoon. Joke Vingerhoed is op Facebook. Word vandaag nog lid van Facebook om in contact te komen met Joke. Over Joke Vingerhoed. Huidige woonplaats en plaats van herkomst. www.joving.nl Joke Vingerhoed Beurskens, kunstschilder, woont en werkt in Blaricum.
Joke Vingerhoed Galerie.
Mijn grote inspiratiebron voor deze serie is De Stijl met kunst van Nederlandse bodem. Daarnaast het modernisme van Bauhaus. Schilderijen korte filmpjes. Korte filmpjes van abstracte schilderijen, bloemen en landschappen. Daarnaast een Youtube filmpje van een abstract schilderij, vertaald in een moderne artsound.
Joke Vingerhoed NL 1948 NL Schilderijen Hedendaags Abstract Expressionisme Abstracte Kunst Modern Hedendaags.
Bekende werken zijn: Hello Sunsine, Interazione en Eye-opener. Joke Vingerhoed is lid van de NABK Nationale Associatie van Beeldend Kunstenaars. Joke Vingerhoed, Erosion, mixed media op linnen, 90 x 90 cm. Van jongs af aan wilde Joke Vingerhoed alleen maar tekenen.
Joke Vingerhoed Blaricum kunstinzicht.nl.
Landschappen en zeegezichten van Joke Vingerhoed bij Galerie Mignon, Wijk bij Duurstede 03-02-2016 t/m 31-03-2016. Galerie Art Fusion, Amsterdam 09-01-2016 t/m 28-02-2016. Expositie bij Galerie Mignon, Wijk bij Duurstede 15-04-2015 t/m 30-08-2015. Expositie bij Art-Choises, galerie kunstuitleen 15-03-2015 t/m 15-06-2015.
Joke Vingerhoed Kunstenaars Blaricum.
Joke Vingerhoed wordt geïnspireerd door bloemen, landschappen, muziek of zomaar een gevoel. Haar schilderijen zijn voornamelijk abstract, kleurrijk en expressief maar refereren tevens aan de werkelijkheid door het gebruik van figuratieve elementen. Ze schildert intuïtief waarbij ze zich laat leiden door de seizoenen, iets wat haar raakt of door haar stemming.
Joke Vingerhoed GALERIE T.
Zoeken naar: Zoeken. Joke Vingerhoed 1948 Bussum, woont en werkt in Blaricum. De schilderijen van Joke Vingerhoed zijn, afhankelijk van het thema of de emotie, kleurrijk. en expressief, dan wel ingetogen. Inspiratie haalt ze uit haar directe omgeving, maar ook.
Joke Vingerhoed Abstracte schilderijen, kleurrijke bloemen en landschappen.
Als je overweegt om een schilderij te kopen moet je het op zn minst met eigen ogen hebben gezien om te voelen of het bij je past. Bovendien zijn de kleuren en de textuur van de verf op een beeldscherm moeilijk te beoordelen. Daarover kunnen we, natuurlijk vrijblijvend, een afspraak maken. Je bent van harte welkom! Copyright 2018 J oke Vingerhoed www.joving.nl.

Contacteer ons