Zoeken naar schilderijen natuur abstract

schilderijen natuur abstract
Leren" schilderen met" Tremelo Regio HLN.
Op" mijn 60ste verjaardag kreeg ik van mijn vrouw en dochters een schildersezel cadeau, vertelt Van Camp over hoe het begon. Tot" hun grote verbazing heb ik mij, zonder enige vooropleiding, enthousiast op het schilderen van moderne en uiterst kleurrijke schilderijen gegooid. Niet via een kunstacademie, wel via YouTube-demonstratielessen van artiesten van over de hele wereld maakte ik mij de technieken van de abstracte schilderkunst eigen, zegt de selfmade schilder trots. Ondertussen heeft Van Camp zich ontpopt tot succesvol kunstenaar van wat hij zelf als toegankelijke, kleurrijke puur abstracte en modern expressionistische acrylschilderijen omschrijft. Mijn" werk wordt beïnvloed door hedendaagse schilders als Gerhard Richter, Jan Van Oort en Eelco Maan. Mijn stijl evolueert voortdurend, maar is grotendeels gebaseerd op de natuur in al zijn vormen, maar soms ook op surrealistische figuren.
Marly Freij MODERNE ABSTRACTE SCHILDERIJEN LANDSCHAPPEN, ZEEZICHTEN EN PORTRETTEN.
Kenmerkend voor mijn werk zijn: mooie structuren, gelaagdheid, diepte, bijzondere effecten. Diverse galeries in Nederland en België hebben inmiddels mijn schilderijen geëxposeerd. Ze maken ook deel uit van de vaste collectie van een aantal galeries en worden gepresenteerd op beurzen.
Jan Egberts schilderijen landschappen natuur Leek.
Jan Egberts is een gevorderd amateur schilder. Onder schilderijen kunt u een greep vinden van zijn werk, hieronder vindt u landschapschilderijen tot abstract. Ook maakt Jan schilderijen in opdracht. Wanneer u dus een prachtig schilderij wilt laten maken kunt contact met hem opnemen.
Schilderijen Jan Kind Umo Art Gallery.
/ Schilderijen Jan Kind. Abstracte schilderkunst van Jan Kind. Jan Kind heeft zich gespecialiseerd in abstracte werken. Zijn vaardigheden liggen in het vermogen om een harmonische sfeer in een natuurlijke context vast te leggen, met als doel om mensen te inspireren. Zijn werken compenseren aan de moderne stressvolle maatschappij, waarin de schoonheid die de natuur te bieden heeft, vaak over het hoofd wordt gezien.
Biografie JEAN BAZAINE, Franse kunstschilder van het abstract expressionisme.
Hij is vooral op zoek naar de wetmatigheden, welke het specifieke uiterlijk van de mens en de natuur karakteriseren. Deze wetten probeert hij te verbeelden in een idioom van kleur. Zijn schilderijen verwijzen naar natuurverschijnselen als stromend water en het waaien van de wind.
Schilderkunst Wikipedia.
Abstracte kunst ontleend aan levende organische vormen, voortkomend uit de natuur tegenstelling tot geometrische vormen. Schilderen op kinderlijke ongeschoolde manier. Zorgvuldig vereenvoudigde weergave. Niet-wetenschappelijk perspectief, heldere kleuren, nuchtere uitbeelding van gefantaseerde voorstelling. Accentueren van spontaneïteit en expressiviteit. Afkorting voor Copenhagen, Bruxelles en Amsterdam. Christian Dotremont Pierre Alechinsky Lucebert Karel Appel Asger Jorn Corneille Constant Nieuwenhuijs Jan Nieuwenhuijs Bengt Lindström. Geometrisch abstracte beweging in Europa, verwant aan de Amerikaanse hard-edge painting en aan het Russische constructivisme. Henryk Berlewi Victor Vasarely Jesús Rafael Soto Jan Van den Abeel Willy Plompen Maurits Cornelis Escher. Willen effect van grote egale kleurvlakken uitspelen. Barnett Newman Mark Rothko Josef Albers. Informele schilderkunst Action painting dripping. Europese variant van abstract epressionisme.
Schilderijen Canvas kopen vanaf 20 70% Korting Schilderijensale.nl.
Houd jij van abstract, natuur en zwart-wit schilderijen? Waarschijnlijk zou je dit kunstwerk dan prachtig vinden. Het is een mooi abstract kunstwerk dat bestaat uit 3 delen. De total afmeting is 120 x 80 centimeter. Add to Wishlist Product added!
Abstract? De natuur van het schilderij Roger Raveelmuseum.
Het schilderij van de natuur wordt de natuur van het schilderij en is de uiting van een karakteristieke houding van een aantal Europese kunstenaars die op het eind van de jaren 1950 en het begin van de jaren 1960 onafhankelijk van elkaar een artistieke praktijk ontwikkelden waarin de act van het schilderen wezenlijk afhangt van de act van het kijken. In het werk van Eugène Leroy, Roger Raveel, Pierre Tal Coat, Bram van Velde en Maurice Wyckaert vinden we de voorbeelden van een nu reeds historische periode. Bij Karel Dierickx is het een hedendaagse praktijk die deze onuitputtelijke schilderkundige attitude komt versterken. Klik om te vergroten. Karel Dierickx, Le pays de Rimbaud 1, 2011. Maurice Wyckaert, A la Flamande, 1964. De tentoonstelling brengt een groot aantal schilderijen bijeen van deze kunstenaars. Geen van hen behoort in wezen tot een beweging of school. De verbanden tussen hun werk wezen ze gebaseerd op onuitgesproken affiniteiten zijn niettemin reëel en zelfs fundamenteel. De unieke kracht van het schilderen als visueel uitdrukkingsmiddel is hun overtuiging. De titel van de tentoonstelling Abstract?
Schilderijen op canvas of poster.
Natuur en Weer. Sporten en Hobby's.' Urban / Street. Populair binnen de rubriek stijl. Nieuwste trendcollecties Bekijk alle trendcollecties. Stijlvolle vrouwelijk naakt prints. vt wonen beurs 2018. Bekijk alle werken die je op de beurs kan zien. Dit past bij jouw Spiced Honey muur. Natuurlijke materialen als wanddecoratie. Pastel: zoet én funky. Een vleugje Ibiza in huis. Het zomerse avontuur. Modern Chic Eyecatchers. Nieuw in de collectie. Je bent hier.: Onze collectie schilderijen is divers. Verrassend qua stijl, kleur en materiaal. Een schilderij kan rustig en helder zijn, maar ook een stapeling van lagen en materialen. Abstract geordend op structuur en vorm of net echt!

Contacteer ons