Resultaten voor vertaler

vertaler
Wat zijn de beroepsvoorwaarden voor vertaler-tolk? Starters.
De inkomsten die je als zelfstandige vertaler of tolk genereert, worden beschouwd als baten van een vrij beroep en niet als winsten uit handelsondernemingen. De baten dienen te worden ingevuld in Vak XVIII van Deel 2 van de belastingsaangifte. Federatie Vrije Beroepen.
Anna Visser Vertaler Vertaler Literair Avonturier.
Mijn naam is Anna Visser en ik ben freelance vertaler Engels en literair vertaler. Ook ben ik een literair avonturier: dol op boeken, gek van taal. Sinds oktober 2014 werk ik als vertaler en sinds november 2015 ben ik in het bezit van het certificaat literair vertalen Engels van de Vertalersvakschool in Amsterdam.
W. Pellegrims Vertaler Tolk te Mechelen.
Vertaler Tolk te Mechelen. Hebt u een vertaling of tolk nodig? Pellegrims is beëdigd vertaler bij de Rechtbank van Eerste Aanleg van Mechelen België en levert professionele vertalingen voor bedrijven en privé-personen: van en naar het Nederlands, Duits, Frans, Engels en Spaans.
Jobmogelijkheden als vertaler of tolk Universiteit Antwerpen.
Toegepaste taalkunde studeren. De vertaal en tolksector. Jobmogelijkheden als vertaler of tolk. Wat doet een vertaler/tolk precies? Het beroep van vertaler of tolk is erg veelzijdig. Tegenwoordig komt er heel wat technologie aan te pas, maar de menselijke component blijft noodzakelijk.
Onderwijskiezer.
Zoek of er een opleiding is op de website van VDAB. Wil je meer weten? Vertalen, tolken m/v/x. Wat is, wat doet een Vertaler? Je vertaalt geschreven teksten van een vreemde brontaal naar een doeltaal, over het algemeen de eigen moedertaal.
Beëdigde vertalingen door beëdigd vertaler Urgent Vertalen.
Een beëdigde vertaling wordt bij ons verzorgd door een beëdigd vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.
Beëdigd vertaler Leuven goudengids.be.
Vertalers, vertaling, Vertalers, Vertalingen, Beëdigde vertaler, Vertaling, Beëdigde vertalingen, Vertaler, Farmacologische vertalingen, Financieel vertalingen, Franse vertalingen, Hongaarse vertalingen, Italiaanse Vertalingen, Juridische vertalingen, Kunst en Cultuur Vertalingen, Kwaliteitszorg Vertalingen, Legalisatie, Medische vertalingen, Milieu Vertalingen, Nederlandse vertalingen, Noorse vertalingen, Overheid Vertalingen, Poolse vertalingen, Russische vertalingen, Sociale Wetenschappen Vertalingen, Spaanse vertalingen, Technische vertalingen, Tekstcorrectie, Telecommunicatie Vertalingen, Tsjechische vertalingen, Turkse vertalingen, Vertaaldiensten, Verzekeringen Vertalingen, Beëdigd vertaler, Beëdigde vertalingen, Bouw vertalingen, Bouwtechnische vertalingen, Chinese vertalingen, Deense vertalingen, Duitse vertalingen, Economische vertalingen, Engelse vertalingen, Farmacologie, Financieel-economisch, Geneeskunde, Tekstcorrectie, Kunst en cultuur, Kwaliteitszorg, Milieu, Overheid, Faeröers, Sociale wetenschappen, Telecommunicatie, Verzekeringen, IJslands, Vertaalbureau, Vertaler, Nederlands, Engels, Chinees, Duits, Russisch, Frans, Italiaans, Turks, Spaans, Deens, Hongaars, Tsjechisch, Japans, Zweeds, Pools, Beëdigd vertaler, Noors, Native speakers, Legalisaties, Techniek, Juridisch.
Dienst vertalers-tolken.
Het betreft een bijzondere opleiding tot gerechtsvertaler of tolk, waaraan enkele rechters meewerken en waarin niet alleen de kennis van het Nederlands en van de vreemde taal wordt getoetst, maar ook de basisbegrippen van het Belgische recht, de juridische terminologie en de deontologie worden bijgebracht.
Subsidies Letterenfonds.
Indien de vertaler al meerdere literaire vertalingen heeft gepubliceerd, gelden deze laatste drie eisen niet. Voor het nieuw te vertalen boek moet de aanvrager met een uitgever zoals omschreven in de regeling een contract afsluiten dat minimaal de voorwaarden bevat van het Modelcontract van de Literaire Uitgeversgroep en de Auteursbond.

Contacteer ons