Resultaten voor visueel

visueel
Functioneel visueel onderzoek Optometrisch centrum Nolens.
Optometrisch centrum Nolens. / Functionele optometrie. / Functioneel visueel onderzoek. Functioneel visueel onderzoek. Een klassiek visueel onderzoek is gericht op het opsporen van bijziendheid, verziendheid, astigmatisme, luie ogen en scheelziendheid. Bij een functioneel visueel onderzoek wordt het zien als een proces geëvalueerd.
visueel VRT Taal.
Sorteren op Relevantie. visueelst, meest visueel. Een online hulp tijdens het schrijven. Speel een spelletje zoek de fout. Spreek mee op Facebook. Discussieer mee over taal in de media. Links naar handige taalsites. Het Groene Boekje. Vind de juiste spelling.
Workshop Visueel Vertalen particulieren Westerlo UiTmetVlieg.be.
De toepassingen zijn eindeloos: van studeren, het samenvatten van boeken of voordrachten, het maken van schattige kattebelletjes of tot actie uitnodigende to-do lijstjes, tot het voorbereiden en verslagen van een vergadering. In de voormiddag-module 900u-1200u: leer je de basis van het Visueel Vertalen.
Slim gezien: een visueel intelligentietestje Breinwijzer.
Bekijk grotere afbeelding Slim gezien: een visueel intelligentietestje. Klaar voor een klein intelligentietestje? Heel klein, zo blijkt. Waar een normale intelligentietest gemakkelijk meer dan een uur duurt, beweren onderzoekers uit een studie van afgelopen maand dat je een heel goed idee kan krijgen van iemands intelligentie met een simpele visuele test.
Het Vlaams woordenboek visueel.
Er zijn nog geen beschrijvingen van visueel" in onze databank. Voeg een nieuwe beschrijving toe aan onze databank! Weet ge nog een andere betekenis voor deze term? Als ingelogd gebruiker kunt ge uw eigen beschrijvingen van Vlaamse woorden en uitspraken in onze databank aanvullen.
Visuele Scanning Cognitieve Vaardigheid.
Als je voetbalt en de bal naar een teamgenoot wilt passen, moet je het veld visueel scannen om hem te vinden en daarna de bal naar hem te passen. Problemen en aandoeningen die gereltaeerd zijn aan slechte visuele scanning. Af en toe de aftandsbediening of je autosleutels verliezen, betekent niet dat je visuele scanning gebrekkig is.
Beelddenken, visueel leren en werken.
Beelddenken, visueel leren en werken. een praktisch naslagwerk voor jeugd en volwassenen over ons visuele leer en denksysteem. Door Marion Van de Coolwijk Auteur. Een compleet overzicht van de theorie, praktijk en historie van het beelddenken. Met unieke werkvormen, technieken, adviezen en tips voor ouders en docenten.
Visueel Festival Visuel Straattheater Théâtre de rue Circus, Fun Urban Arts, Cirque Installation St Agatha Berchem Ste Agathe Brussel Bruxelles.
Visueel festival Visuel Sint-Agatha-Berchem B Post Uit Hessdalen.
15 419 ft. Geplaatst op 16 juni 2018 3 februari 2018 door Stijn. Visueel festival Visuel Sint-Agatha-Berchem B. Categorieën PAKMAN Berichtnavigatie. Vorig bericht Vorige SCÈNES PLURIELLES Wallers FR. Volgend bericht Volgende Sierk Masjiek Ronse B. This message is only visible to admins.

Contacteer ons