Op zoek naar verstandhouding?

verstandhouding
Verstandhouding in het Frans vertaald uit het Nederlands.
Home Woordenboeken Nederlands/Frans Vertaal verstandhouding. Vertaal verstandhouding van Nederlands naar Frans. Nederlands naar Frans: Meer gegevens. verstandhouding abord, relation. Uitgebreide vertaling voor verstandhouding Nederlands in het Frans. verstandhouding de v zelfstandig naamwoord. entente la zelfstandig naamwoord. Vertaal Matrix voor verstandhouding.:
verstandhouding WikiWoordenboek.
Geluid: verstandhouding hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. samenstelling van verstand zn en houding zn. relatie waarbij men elkaar begrijpt en een goede band heeft. Vader en zoon hadden een goede verstandhouding met elkaar. Het woord verstandhouding staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Zo daalt de verstandhouding met je baas tot het vriespunt Robert Half.
Zo daalt de verstandhouding met je baas tot het vriespunt. Geplaatst door Robert Half op 02/10/2017. Als professional zal je werk heel wat minder gecompliceerd en bovendien veel leuker zijn, als je een goede verstandhouding met je baas kunt opbouwen.
verstandhouding vertaling Nederlands-Frans inclusief voorbeelden.
Verstandhouding Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Verstandhouding DE Verstandhouding EN Verstandhouding ES. Definities op Encyclo.nl: verstandhouding 3x. Vertalingen Verstandhouding NLFR. v rst nth u d.
goede verstandhouding Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Wij hebben in een geest van goede verstandhouding tussen de verschillende commissies verslagen opgesteld en adviezen uitgebracht. Nous avons rédigé avis et rapports au niveau de plusieurs commissions en bonne entente." Wit-Rusland ligt centraal in Europa en heeft mijns inziens belang bij een goede verstandhouding met zowel de Europese Unie als zijn andere buurland Rusland.
verstandhouding Traduction française Linguee.
het aanhalen van de reeds bestaande banden van politieke, economische en cultu re l e verstandhouding d o or een klimaat en een doeltreffend kader te scheppen waarin een constructieve dialoog over economische, politieke, sociale en ontwikkelingsthema's' kan worden bevorderd.
Inleefstages: Een nieuwe stap naar een goede verstandhouding tussen Douane en privé! FOD Financiën.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be. Open mobile menu. Inleefstages: Een nieuwe stap naar een goede verstandhouding tussen Douane en privé! Steunmaatregelen en nieuws in verband met coronavirus. Inleefstages: Een nieuwe stap naar een goede verstandhouding tussen Douane en privé!
Belgische Verstandhouding Entente Belge stelt de kampioenschappen 2018 voor PIPA.
Home Nieuws Artikels Nieuws Belgische Verstandhouding Entente Belge stelt de kampioenschappen 2018 voor. Belgische Verstandhouding Entente Belge stelt de kampioenschappen 2018 voor. De Belgische Verstandhouding-Entente Belge stelt in een brochure de nationale vluchten voor, waarvoor ze als inrichter fungeren in 2018, naast de gratis en betalende kampioenschappen voor het komende vluchtseizoen.

Contacteer ons