Meer resultaten voor Tornmesje

Tornmesje
Groot tornmesje Veritas.
Met dit tornmesje of decouvit haal je stiksels los in een handomdra. Gratis verzending vanaf 30. Levering in een Veritas winkel altijd GRATIS. Over dit artikel. Met dit tornmesje of decouvit haal je stiksels los in een handomdraai. Met kogelpunt én van topkwaliteit.
Klein tornmesje Veritas.
Dit tornmesje of decouvit is een echte redder in nood om stiksels m. Gratis verzending vanaf 30. Levering in een Veritas winkel altijd GRATIS. Over dit artikel. Dit tornmesje of decouvit is een echte redder in nood om stiksels met kleine steken los te maken.
Tornmesje, een heel handig hulpmiddel Knipmode.
Hoe gebruik je een tornmesje? Leg de gestikte naad plat voor je en bepaal welk deel losgehaald moet worden. Steek de punt van het tornmesje onder de draad. Zorg hierbij dat het tornmesje niet onder draadjes van de stof gestoken wordt.
Prym Tornmesje Ergonomisch.
Klantbeoordeling 93, / 10. Meer informatie over Tornmesje ergonomisch klein Prym. Ergonomisch gevormd tornmesje. Voor tornen zonder moeite. Met anti-slip grip en puntbeschermer. Specificaties van de Tornmesje ergonomisch klein Prym. Voor het probleemloos loshalen van stiksels en openen van knoopsgaten.
Tornmesjes Prym Bestel ze online bij hobbygigant.nl.
Tornmesje groot Prym. Innovation Tornmesje klein Prym. Tornmesje groot 610930 Prym. Innovation Tongnaald klein Prym. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief vol inspiratie en aanbiedingen. E-Mail adres Inschrijven. We sturen je graag af en toe een nieuwsbrief met de nieuwste producten, inspiratie en leuke aanbiedingen die je niet wilt missen.
Tornmes. Vriend of Vijand? De Naaitafel.
Een foutje maken is menselijk en gebeurt de besten. Met het tornmesje kun je een vergissing snel ongedaan maken en weer vrolijk verder naaien. Je gebruikt een tornmesje voor het uithalen van steken die je met de naaimachine, maar soms ook met de hand, hebt genaaid.
KARWEI tornmes 2 stuks kopen? Messen KARWEI.
Snijdeel intrekbaar: Nee. Het KARWEI tornmes 2 stuks zijn multifunctionele mesjes van het KARWEI eigen merk. Ieder tornmesje bestaat uit een eenzijdig geslepen mesje in een kunststofhouder met beschermkapje. Het tornmesje is onder andere geschikt voor het verwijderen van verfspatten op ramen.
Hoe gebruik je optimaal je tornmesje? BERNINA Blog.
Tot dat ik erachter kwam dat ik mijn tornmesje helemaal verkeerd gebruikte. Waarom is er nooit tijdens mijn opleiding of stages het gebruik van een tornmesje uitgelegd? Nu dacht ik dat jullie ook wel zouden willen weten hoe je je tornmesje eigenlijk moet gebruiken.
Tornmesjes Scharenpunt.nl.
Een tornmesje is een tool welke u kunt gebruiken bij het naaien of het retoucheren. Een tornmesje wordt gebruikt om stiksels los te halen. Een perfecte tool om mee te bestellen samen met uw schaar. Onze tornmesjes zijn van Duits fabricaat en zijn geschikt voor veelvuldig beroepsmatig gebruik.

Contacteer ons