Zoeken naar Tornmesje

Tornmesje
Tornmesjes Scharenpunt.nl.
Een tornmesje is een tool welke u kunt gebruiken bij het naaien of het retoucheren. Een tornmesje wordt gebruikt om stiksels los te halen. Een perfecte tool om mee te bestellen samen met uw schaar. Onze tornmesjes zijn van Duits fabricaat en zijn geschikt voor veelvuldig beroepsmatig gebruik.
Hoe gebruik je optimaal je tornmesje? BERNINA Blog.
Waarom is er nooit tijdens mijn opleiding of stages het gebruik van een tornmesje uitgelegd? Nu dacht ik dat jullie ook wel zouden willen weten hoe je je tornmesje eigenlijk moet gebruiken. Heb jij je nog nooit afgevraagd waar dat kleine balletje op je tornmesje voor is?
Groot tornmesje Veritas.
Print deze pagina. Met dit tornmesje of decouvit haal je stiksels los in een handomdra. Gratis verzending vanaf 30. Levering in een Veritas winkel altijd GRATIS. Over dit artikel. Met dit tornmesje of decouvit haal je stiksels los in een handomdraai.
Tornmesje, een heel handig hulpmiddel Knipmode.
Zorg hierbij dat het tornmesje niet onder draadjes van de stof gestoken wordt. Het zou jammer zijn als je gaatjes in je mooie stof krijgt. De bocht tussen de punt en het rode bolletje is het scherpe deel van het tornmesje.
bol.com Tornmesje, 5 stuksCreotime.,
5 tornmesje EAN. Je vindt dit artikel in. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is? Breng me op de hoogte Op verlanglijstje. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Anderen bekeken ook. Tornmesje 7 cm.
Tornmesje groot Scharenpunt.nl.
Een tornmesje wordt gebruikt om stiksels los te halen, een tornmesje heeft een gevorkt uiteinde. Tussen de tanden van de vork bevindt zich een een scherpe rand die als lemmet fungeert. Een van de tanden is langer dan de andere.
Albert Heijn.
Tornmesje Wikipedia.
De kop van een tornmesje. Een tornmesje is een gereedschap dat wordt gebruikt bij het naaien of het retoucheren. Een tornmesje wordt gebruikt om stiksels los te halen. Het heeft een gevorkt uiteinde. Tussen de tanden van de vork bevindt zich een scherpe rand die als mes fungeert.

Contacteer ons