Meer resultaten voor veldmuis

veldmuis
Zorgboerderij De Veldmuis: Home.
De locatie voor een feestje! Bent u op zoek naar leuke locatie om een feestje te vieren verjaardag, jubileum, vrijgezellen of kraamfeest? Bij ons bent u aan het juiste adres! Neem contact op en boek. Zorg en kinderboerderij De Veldmuis.
Veldmuis Ecopedia.
De Veldmuis is een bleekbruine tot beige woelmuis. Het zijn gedrongen diertjes met kleine ronde oren, een stompe snuit, een korte staart en kleine ogen. Hun aanwezigheid valt meestal op door gaatjes in de grond en loopgangjetjes tussen wat langer gras.
PSG De Veldmuis Kindercentrumnl Kindercentrumnl.
Opvang voor peuters in het pedagogisch klimaat van een basisschool: dat is het uitgangspunt van de peuterspeelgroep De Veldmuis. De Veldmuis geeft alle kinderen tussen de twee en vier jaar volop de kans om te spelen en te werken, te luisteren naar de juf en naar elkaar.
Veldmuis Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Het is geweldig snel. Het springt, klimt en huppelt. De Veldmuis is zeer vrolijk, goedhartig, argeloos en verstandig. Hij hoort scherp, ruikt op grote afstand en ziet voortreffelijk. De Veldmuis is vooruitziend en verzamelt voedselvoorraden in zijn nest. Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.
NDFF Verspreidingsatlas Microtus arvalis Veldmuis.
De veldmuis heeft een gedrongen bouw en een stompe kop met kleine ogen en oren. De vacht is op de rug en flanken geelbruin tot bruin en glad en de soort is daarmee lichter en minder ruig dan de aardmu.
Soorten muizen De veldmuis Anticimex.
De veldmuis is een planteneter, hij eet vooral graangewassen, bollen, aardappelen, kool, wortels en ook boomschors. De veldmuis laat behoorlijk wat sporen na rond zijn holen en eetplaatsen: looppaadjes die de uitgangen van de holen verbinden, groenachtige uitwerpselen tot 08, cm lang, schade aan het weiland door de ondergrondse gangen.
een veldmuis vond in het beukenbos.
Intussen heeft de veldmuis zich in kleurige sportkledij van een bekend merk gestoken. Vlaggen van de sponsors wapperen in de wind en patatgeur doet de stemming nog stijgen. Voor de afdaling begint zoemt een camera nog even op de muis in.
Home.
In 1987 kwam ook de jongste zoon Felix op De Veldmuis, die naast de cafetaria ook een café is begonnen onder dezelfde naam. In 1997 namen Felix en Jose De Veldmuis over en intussen helpen de kinderen Auwkje en Niels ook mee in de zaak.
Veldmuis Microtus arvalis Waarnemingen.be.
De veldmuis verkiest droge graslanden met een middelhoge vegetatie, maar ze komt ook voor in weilanden, ruigtes, tuinen, jonge bosaanplantingen en andere vegetatietypes zonder hoge bomen. In tegenstelling tot de aardmuis verkiest de veldmuis drogere gronden en ontbreekt ze nagenoeg in moerasgebieden en zeer natte weilanden.

Contacteer ons