Op zoek naar voedsel?

voedsel

Zeker voor een zogend vrouwtje is dit van groot belang, omdat ze regelmatig naar de burcht terug moet keren om de jongen te voeden. Een kaal landschap, waarin de das grote afstanden moet afleggen om voldoende voedsel te vinden, is dus bepaald niet ideaal.
Voedsel en klimaat Groen Kennisnet.
Emeritus Professor Pier Vellinga bij omroep Gelderland 13 december 2015 over klimaatneutraal voedselsysteem: Voedsel dat voor ons gezond is minder vlees en kaas is ook gezond voor de planeet. We moeten radicaal anders gaan werken in de landbouw, hiervoor zijn slimme boeren nodig.
Voedsel honger mensenrechten Amnesty International.
Amnesty voerde actie tegen onder meer het onthouden van voedsel aan groepen die de regering niet welgezind is, zoals in Zimbabwe en Noord-Korea; discriminatie van inheemse groepen zodat die onvoldoende voedsel krijgen, zoals in Brazilië en Guatemala; en het niet toelaten van voedselhulp van hulporganisaties in conflictgebieden in bijvoorbeeld Sri Lanka, Sudan, Somalië en Myanmar.
voedsel WikiWoordenboek.
Het woord voedsel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd voedsel herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. voedsel" in: Sijs, N.
Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit Werken voor Nederland. Down icon. Links icon. Rechts icon. Up icon. Facebook icon. Instagram icon. Linkedin icon. Linkedin icon. Magnet.me icon. Menu icon. Searc
Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit. De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit NVWA is onderdeel van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. De NVWA bewaakt de gezondheid van dieren en planten, het dierenwelzijn en de veiligheid van voedsel en consumentenproducten en handhaaft de natuurwetgeving.
Agrarische feiten en cijfers.
Het zwaartepunt van de presentatie ligt bij de MVO-resultaten van primaire bedrijven in de land en tuinbouw en de visserij, maar ook onderwerpen als structuur, prijzen, duurzaam voedsel en innovatie komen aan de orde. De onderzoeken worden uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.
Synoniemen van voedsel; ander woord voor voedsel synoniemen.net.
eten, leeftocht, levensmiddelen, mondvoorraad, provisie, teerkost, teerspijs, victualiën, voedsel, voorraad eten zn.: bikkesement, eetwaar, etenswaar, fret, kost, spijs, voeding, voedingsstof, voedingsmiddelen, voedsel kost zn.: eten, eterij, hap, maaltijd, onderhoud, spijs, tafel, voeding, voedsel eetwaar zn.: etenswaren, voedsel voeding zn.: eten, kost, voedsel onderhoud zn.:
Het voedsel van de bijen deel 1.
U bevindt zich hier: Home Artikels Biologie en gedrag Het voedsel van de bijen deel 1. Bron: Maandblad van de Vlaamse Imkerbond. Auteurs: tekst: A. Schotanus fotos: G. Het voedsel van de bijen deel 1. Zoals alle andere dieren, hebben honingbijen voor hun groei en ontwikkeling eiwitten nodig, naast koolhydraten, mineralen, vetten, vitamines en water.
Duurzamereten.
De Alliantie Verduurzaming Voedsel is een samenwerkingsverband van de Land en Tuinbouw Organisatie Nederland LTO Nederland, de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie FNLI, het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel CBL, de Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties Veneca, Koninklijke Horeca Nederland KHN en Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie Nevedi om de voedselketen te verduurzamen.

Contacteer ons