Zoeken naar Vinkenslag

Vinkenslag
vinkenslag de betekenis volgens Algemeen Nederlands Woordenboek. mail.
vinkenslag wat is de betekenis definitie. Het begrip vinkenslag heeft 3 verschillende betekenissen.: 1 op de loer liggen; ongeduldig en gespannen zitten wachten om iets te kunnen doen. 2 slagnet om vinken mee te vangen; vinkentouw. 3 de zang van een vink of van vinken; het zingen van een vink of van vinken; gezang van een vink of van vinken. Alles over vinkenslag.
vinkenslag WikiWoordenboek.
vinkenslag m 1. het slaan, de zang van een vink. net om vinken te vangen. Uitdrukkingen en gezegden. 2 Op vinkenslag zitten. Zeer alert wachten om iets te kunnen doen of zeggen, op het punt staan tot actie over te gaan.
Het Vlaams woordenboek vinkenslag, op liggen, zitten of staan.
vinkenslag, op liggen, zitten of staan. Dit is slechts 1 definitie voor vinkenslag, op liggen, zitten of staan" Bekijk alle definities. vinkenslag, op liggen, zitten of staan. uitkijken naar wat gaat komen. NL op het vinkentouw zitten. vinkenslag slagnet om vinken te vangen.
vinkenslag, zingende vink, Chaffinch singing YouTube.
Watch Queue Queue. The next video is starting stop. vinkenslag, zingende vink, Chaffinch singing. Unsubscribe from Henk Zwaan? Subscribe Subscribed Unsubscribe 64. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video?
Het Vlaams woordenboek vinkenslag, op zitten, staan.
Wees welgekomen Willekeurig Top woorden Recent. vinkenslag, op zitten, staan. Er zijn nog geen beschrijvingen van vinkenslag, op zitten, staan" in onze databank. Voeg een nieuwe beschrijving toe aan onze databank! Weet ge nog een andere betekenis voor deze term?
Inval Vinkenslag 2003 YouTube.
Published on Aug 8, 2008. Politie valt woonwagenkamp Vinkenslag in Maastricht binnen. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Bang voor de kampers Duration: 3825. DeMannenVanDeRadio 523933, views.
Vinkenslag in beeld: opvallend constant.
Uitgezet in een grafiek is goed te zien dat de vinkenslag opvallend constant is in de tijd. Wanneer de vinkenslag voor het eerst te horen is, is gemiddelde over de afgelopen 17 jaar op 21 februari. Het vroegste jaar tot nu toe is 2001.
Vinkenslag Wikipedia.
Op vinkenslag zitten: een gezegde, zie Lijst van uitdrukkingen en gezegden, vinkenslag. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Vinkenslag of met Vinkenslag in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Vinkenslag inzichtelijk te maken.

Contacteer ons