Meer resultaten voor Vinkenslag

Vinkenslag
Miljoen voor familie woonwagenkamp Vinkenslag RTL Nieuws.
10 december 2012 1606: Aangepast: 10 december 2012 2038.: Een vader en zijn twee zonen op woonwagenkamp de Karosseer het vroegere Vinkenslag in Maastricht hebben van de gemeente gezamenlijk bijna een miljoen euro aan verhuiskosten gekregen voor drie enorme chalets.
Vinkenslag in beeld: opvallend constant.
Uitgezet in een grafiek is goed te zien dat de vinkenslag opvallend constant is in de tijd. Wanneer de vinkenslag voor het eerst te horen is, is gemiddelde over de afgelopen 17 jaar op 21 februari. Het vroegste jaar tot nu toe is 2001.
Politie valt binnen in vrijstaat Vinkenslag Het Nieuwsblad.
Politie valt binnen in vrijstaat Vinkenslag. 16/04/2004 om 0000: Print Corrigeer. Een bewoonster van het beruchte woonwagenkamp waar de politie gistermorgen in alle vroegte binnenviel. Vierhonderd agenten, veertig bussen en twee pantserwagens zetten politie en marechaussee in bij hun raid op het beruchte Maastrichtse woonwagenkamp Vinkenslag.
vinkenslag ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Een vinkenslag is een slagnet waar je vinken mee vangt. En met het touw trek je het stokje weg en valt het net. Het vinkentouw werd ook wel vinkenslag genoemd; dat woord komt dan ook terug in de Vlaamse variant van de uitdrukking. op vinkenslag liggen; op vinkenslag zitten.
vinkenslag WikiWoordenboek.
vinkenslag m 1. het slaan, de zang van een vink. net om vinken te vangen. Uitdrukkingen en gezegden. 2 Op vinkenslag zitten. Zeer alert wachten om iets te kunnen doen of zeggen, op het punt staan tot actie over te gaan.
Het Vlaams woordenboek vinkenslag, op liggen, zitten of staan.
vinkenslag, op liggen, zitten of staan. Dit is slechts 1 definitie voor vinkenslag, op liggen, zitten of staan" Bekijk alle definities. vinkenslag, op liggen, zitten of staan. uitkijken naar wat gaat komen. NL op het vinkentouw zitten. vinkenslag slagnet om vinken te vangen.
FC Vinkenslag, een club die nooit vergeten mag worden interview met ex-bestuurslid Harrie Vroegop!
Roel Janssen, oud-prof van onder meer FC Groningen, trok zijn inschrijving bij FC Vinkenslag in, kort na een politie-inval. Echter, FC Vinkenslag speelde jarenlang in de top van het amateurvoetbal en ex-profvoetballers kwamen ontzettend graag na hun carrière voor de club spelen.
vinkenslag de betekenis volgens Algemeen Nederlands Woordenboek. mail.
vinkenslag betekenis definitie. Het begrip vinkenslag heeft 3 verschillende betekenissen.: 1 op de loer liggen; ongeduldig en gespannen zitten wachten om iets te kunnen doen. 2 slagnet om vinken mee te vangen; vinkentouw. 3 de zang van een vink of van vinken; het zingen van een vink of van vinken; gezang van een vink of van vinken.
VINKENSLAG 3 definities Encyclo.
de zang van een vink of van vinken; het zingen van een vink of van vinken; gezang van een vink of van vinken. Gevonden op http//anw.inl.nl/article/vinkenslag.: Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Vinkenslag_Maastricht.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities.

Contacteer ons