Resultaten voor vindingrijk

vindingrijk
vindingrijk Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Ten eerste herinnert het ons eraan hoe vindingrijk mensen waren, onze voorouders van jaren en jaren geleden. Well, I think the first thing is that it reminds us just how resourceful people were, our forebears were, years and years ago. Voorbeeldzinnen voor vindingrijk" in het Engels.
Vindingrijk Regio Holland boven Amsterdam Noord-Holland Noord.
Hoe Zilt Proefbedrijf wereldnieuws werd. Nieuwe kust sterk, veilig en mooi. De Afsluitdijk, een bron van energie! Dick en de kwade grond. Vindingrijk ondernemen in onze regio. Een overzicht van innovatieve ondernemers, bedrijven en instellingen uit de regio Noord-Holland Noord.
Puzzelwoordenboek VINDINGRIJK.
Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld April, Eiffeltoren of Monopoly. Ook in de database. Vindingrijk persoon 1. Vindingrijk vernuft 1.
Vindingrijk.
Vindingrijk is het magazine van NOVU. Ben jij die vindingrijke persoon die graag leest over uitvinden, innovatie, octrooirecht en meer? Dan is Vindingrijk het tijdschrift voor jou! Als uitvinder kan je lid worden van de NOVU en ontvang je het tijdschrift vier keer per jaar gratis in de brievenbus.
vindingrijk WikiWoordenboek.
vaardig in het bedenken van oplossingen bij moeilijkheden. Spaans: conceptuoso es, imaginativo es, ingenioso es, inventivo es. Het woord vindingrijk staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd vindingrijk herkend door.
Facebook.
Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid. E-mail of Telefoon. Hou me aangemeld. Deze inhoud is op het moment niet verkrijgbaar. We hebben bijkomende beveiligingsfuncties ingevoerd, die vereisen dat je je aanmeldt bij Facebook om deze pagina in Belgiƫ te kunnen bekijken.
Webshop Vindingrijk Kringloopwarenhuis Breda.
Iedere dag is er wel weer iets nieuws bij de webshop van Vindingrijk te vinden. Na betaling per Ideal zijn de artikelen direct aan de balie af te halen openingstijden: maandag t/m zaterdag 10u-17u of u kunt ze per post thuis laten bezorgen.
vindingrijk creatief denken in onderwijs.
Zonder KIEM geen Vindingrijk, geen Ideeƫntoestel of CDO Creatief Denken in Onderwijs. In de vorige blogpost waarin je de verhaalkaarten van KIEM kunt downloaden beloofde ik dat ik in deze periode nu het 10 jaar geleden is dat ik KIEM ontdekte het materiaal van KIEM via Vindingrijk ter beschikking stel aan wie het maar wil.
Vindingrijk: Vereniging van Openbare Bibliotheken.
de Bibliotheek maakt je rijker. Je bent Vindingrijk. Ook voor kinderen en jongeren is er veel te doen in, bij en via jouw Bibliotheek. Neem contact op met jouw Bibliotheek in de buurt over wat je kunt doen. Want elke Bibliotheek heeft zijn eigen activiteiten.

Contacteer ons