Meer resultaten voor Vijverzicht

Vijverzicht
Brasserie Vijverzicht: lekkere gerechten met eigen accenten Lifestylenieuws uit de Kempen Onderox Magazine.
Tussen pot en pint. Terug naar overzicht Brasserie Vijverzicht: lekkere gerechten met eigen accenten. DESSEL Brasserie Vijverzicht in Dessel heeft er een drukke zomer opzitten. Toch hebben Yves Maes en zijn vrouw Hilde Meulemans nog energie te over voor het culinaire najaar.
Vakantiehuis Vijverzicht in Geel huren bij Belvilla.
Een echte aanrader.wil je van de rustkalmtegedienstigheid, en zeer vriendelijke eigenaars genieten dan moet je daar zeker reserveren.Prachtige en zeer mooie ingerichte chalet met alles erop en eraan wat een mens nodig heeft om van een rustige vakantie te kunnen genieten.Bedankt Frank en Regina.We komen zeker terug!
Het Vijverzicht: gloednieuw terras met zicht op het water Lifestylenieuws uit de Kempen Onderox.
Tussen pot en pint. Terug naar overzicht Het Vijverzicht: gloednieuw terras met zicht op het water. DESSEL Brasserie Het Vijverzicht in Dessel heeft zijn ruime terras helemaal vernieuwd. Met nieuwe stoelen en tafels, planten, belichting, Zelfs het riet werd wat korter gezet om het bekende zicht op de naastgelegen vijver nog wat indrukwekkender te maken.
Menukaart.
Gesloten van 20 december tem 6 januari. VIND ONS LEUK EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE NIEUWTJES. prijzen menukaart onder voorbehoud van wijzigingen. Reserveren kan op volgend nr 014/75.80.78. Adres: Zanddijk 64, 2480 Dessel. Tijdens de bouwvakantie in juli zijn wij enkel woensdag gesloten.
Openingsuren Restaurant Vijverzicht in Dessel.
Nieuwste fashion ZEB.be. 21% korting bij Media Markt. Ik zoek in Zoeken. Restaurant Vijverzicht Nu open. Restaurant Vijverzicht is vandaag open tot 2100. maandag 1 april. dinsdag 2 april. woensdag 3 april. donderdag 4 april. vrijdag 29 maart. zaterdag 30 maart.
Vijverzicht Briesland.
De kindjes mochten ook de koeien eten geven, met de tractor. We hebben heimwee! Bedankt Willy, Jocelyne, Kathy en Joeri, Robbe en Thimen. Veel groetjes van Ellen en Ines. Kurt Jan Groep. Het appartement Vijverzicht is voorzien tot 6 personen.
Bistro Het Vijverhuis.
Laat u verwennen in een oase van rust en gezelligheid, proef van onze smakelijke gerechten of geniet van een heerlijk kopje koffie. Het prachtige uitzicht op één van de mooiste vijvers in de Stille Kempen, brengt u meteen in de juiste stemming.
Openingsuren Restaurant Vijverzicht Dessel Zanddijk 64.
Je bent hier.: Openingsuren Restaurant Vijverzicht Dessel. 014 75 80 78. Route naar Restaurant Vijverzicht plannen. Bewerk de gegevens van Restaurant Vijverzicht. Controleer onderstaande gegevens. Indien deze fouten bevat, gelieve via het formulier zo nauwkeurig mogelijk een verbetering aan te geven.
Bed and Breakfast Vijverzicht te Gennep.
6591 BM Gennep Ook te vinden op www.bed en breakfast.nl. Bed Breakfast Vijverzicht ligt in een rustige groenrijke straat, aan de kern van het historische stadje Gennep. Gennep is gelegen in Noord Limburg, tussen de wateren de Maas en de Niers, in het prachtige gebied de Maasduinen.

Contacteer ons