Resultaten voor Vijverzicht

Vijverzicht
Het Vijverzicht: gloednieuw terras met zicht op het water Lifestylenieuws uit de Kempen Onderox.
Tussen pot en pint. Terug naar overzicht Het Vijverzicht: gloednieuw terras met zicht op het water. DESSEL Brasserie Het Vijverzicht in Dessel heeft zijn ruime terras helemaal vernieuwd. Met nieuwe stoelen en tafels, planten, belichting, Zelfs het riet werd wat korter gezet om het bekende zicht op de naastgelegen vijver nog wat indrukwekkender te maken.
Vijverzicht weer open met nieuwe uitbaters Dessel Gazet van Antwerpen.
Meld je aan op gva.be. Geef een zoekterm in. Maak van Dessel jouw startgemeente! Vijverzicht weer open met nieuwe uitbaters. Vijverzicht weer open met nieuwe uitbaters. 11/04/2013 om 1615: door drombouts. Dessel Het Vijverzicht aan de Zanddijk is uit zijn winterslaap ontwaakt.
Menukaart.
Gesloten van 20 december tem 6 januari. VIND ONS LEUK EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE NIEUWTJES. prijzen menukaart onder voorbehoud van wijzigingen. Reserveren kan op volgend nr 014/75.80.78. Adres: Zanddijk 64, 2480 Dessel. Tijdens de bouwvakantie in juli zijn wij enkel woensdag gesloten.
Openingsuren Restaurant Vijverzicht in Dessel.
zaterdag 19 januari. zondag 20 januari. Info laatst gecontroleerd op 24 maart 2018. Info niet correct? Laat het ons weten! Zanddijk 64, 2480 Dessel. Verlof van 26maart tot en met 9 april 2018. juli en augustus enkel op woensdag gesloten.
Brasserie Vijverzicht: lekkere gerechten met eigen accenten Lifestylenieuws uit de Kempen Onderox.
Tussen pot en pint. Terug naar overzicht Brasserie Vijverzicht: lekkere gerechten met eigen accenten. DESSEL Brasserie Vijverzicht in Dessel heeft er een drukke zomer opzitten. Toch hebben Yves Maes en zijn vrouw Hilde Meulemans nog energie te over voor het culinaire najaar.
Bistro Het Vijverhuis.
Laat u verwennen in een oase van rust en gezelligheid, proef van onze smakelijke gerechten of geniet van een heerlijk kopje koffie. Het prachtige uitzicht op één van de mooiste vijvers in de Stille Kempen, brengt u meteen in de juiste stemming.
Vakantiehuis Vijverzicht in Geel huren bij Belvilla.
Een echte aanrader.wil je van de rustkalmtegedienstigheid, en zeer vriendelijke eigenaars genieten dan moet je daar zeker reserveren.Prachtige en zeer mooie ingerichte chalet met alles erop en eraan wat een mens nodig heeft om van een rustige vakantie te kunnen genieten.Bedankt Frank en Regina.We komen zeker terug!
Bed and Breakfast Vijverzicht te Gennep.
6591 BM Gennep Ook te vinden op www.bed en breakfast.nl. Bed Breakfast Vijverzicht ligt in een rustige groenrijke straat, aan de kern van het historische stadje Gennep. Gennep is gelegen in Noord Limburg, tussen de wateren de Maas en de Niers, in het prachtige gebied de Maasduinen.
Vijverzicht.
Kijk ook bij onze arrangementen voor leuke aanbiedingen slapen en dineren! Restaurant de Korenbeurs. Over Landgoed Rijckholt. Familie en Groepen. Deze kamer is vernoemd naar het uitzicht. Voor een vogelaar is het de ideale kamer om alle vogels in de vijver te begluren.

Contacteer ons