Op zoek naar Vijverzicht?

Vijverzicht
Vakantiehuisjes Ardennen Vakantiehuisjes Vijverzicht.
Vijverzicht is een woning voor max. Het gelijkvloors heeft 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden en elektrische verwarming. Er is een badkamer met douche, lavabo en toilet alsook een afzonderlijke toiletruimte voorzien. Op de benedenverdieping bevindtzich er n slaapkamer met n tweeersoonsbed, en 1 slaapkamer met 2 tweepersoonsbedden.
Taverne Vijverzicht Resto in Dessel, Zanddijk 64, telefoon: 014/75 met openingsuren Tavernes.
Voeg openingsuren Taverne Vijverzicht Resto toe. Openingsuren zomerperiode AprilMeiJuniSeptember, Maandag 11h30-21h Dinsdag gesloten Woensdag gesloten Donderdag 11h30-21h V. Toon meer Openingsuren zomerperiode. Juli en Augustus. Oktober tot en met Maart. Taverne Het Vijverzicht is ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen.
Menukaart.
Brasserie Het" vijverzicht." VIND ONS LEUK EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE NIEUWTJES. prijzen menukaart onder voorbehoud van wijzigingen. Reserveren kan op volgend nr 014/75.80.78. Adres: Zanddijk 64, 2480 Dessel. In de zomermaanden juli en augustus zijn wij enkel woensdag gesloten.
Brasserie Vijverzicht: lekkere gerechten met eigen accenten Lifestylenieuws uit de Kempen Onderox.
Terug naar overzicht Brasserie Vijverzicht: lekkere gerechten met eigen accenten. DESSEL Brasserie Vijverzicht in Dessel heeft er een drukke zomer opzitten. Toch hebben Yves Maes en zijn vrouw Hilde Meulemans nog energie te over voor het culinaire najaar. Wij proberen in al onze gerechten een stukje eigenheid te leggen, vertelt Yves.
Openingsuren Restaurant Vijverzicht in Dessel.
Ik zoek in Zoeken. Restaurant Vijverzicht is vandaag open tot 2100. maandag 2 april. dinsdag 3 april. woensdag 4 april. donderdag 5 april. vrijdag 6 april. zaterdag 7 april. zondag 8 april. Info laatst gecontroleerd op 24 maart 2018. Info niet correct?
Vijverzicht weer open met nieuwe uitbaters Dessel Gazet van Antwerpen.
Vijverzicht weer open met nieuwe uitbaters. 11/04/2013 om 1615: door drombouts. Dessel Het Vijverzicht aan de Zanddijk is uit zijn winterslaap ontwaakt. Nadat de vorige uitbater, Bert Geuens, de brasserie van de ene op de andere dag sloot wegens gezondheidsproblemen, nemen Yves en Hilde sinds kort het roer over.
Vijverzicht Briesland.
Dicht bij de kust, en vlakbij het WO 1 geweld, voor de kindjes plopsaland en de kust. Zalig 10 op 10, bedankt en hopelijk tot heel binnenkort. Britt vanhoutte gezin. Het appartement Vijverzicht is voorzien tot 6 personen. Op de benedenverdieping bevindt zich.
Het Vijverzicht.
Het Vijverzicht: een prachtlocatie om te vertoeven. Brasserie Het Vijverzicht in Dessel heeft een goed jaar achter de rug. Reden te meer voor het team om met veel energie en enthousiasme de komende maanden in te stappen, die traditioneel erg druk zijn.

Contacteer ons