Zoeken naar veiligheidsspeld

veiligheidsspeld
Veiligheidsspelden kopen? Grote en kleine veiligheidsspelden.
Oorspronkelijk komt de veiligheidsspeld van de Mycenen Griekse stam, waarschijnlijk in de periode 3000-1200 voor christus. In 1849 werd de veiligheidsspeld opnieuw uitgevonden door Walter Hunt. Door het aangaan van een weddenschap met een vriend voor 15 dollar verloor hij de rechten op het octrooi.
Wat is de betekenis van veiligheidsspeld.
Woordenboek van Muiswerk Educatief. veiligheidsspeld zelfstandig naamwoord uitspraak: vei lig-heids-speld 1. speld waarvan de punt in een dopje sluit aan een veiligheidsspeld kun je je niet bezeren Zelfstandig naamwoord: vei lig-heids-speld de veiligheidsspeld de veiligheidsspelden het veiligheidsspeldje. veiligheidsspeld Zelfstandignaamwoord 1.
veiligheidsspeld Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen: veiligheidsspeld DE veiligheidsspeld ES veiligheidsspeld FR. Definities op Encyclo.nl: veiligheidsspeld 4x. Vertalingen veiligheidsspeld NLEN. speld waarmee je iets kunt vastmaken en waarvan de scherpe punt in een kapje zit zodat je je niet kunt bezeren safety-pin. de luier vastzetten met een veiligheidsspeld to fasten a nappy with a safety pin.
Sorbo Veiligheidsspelden assorti bestellen Albert Heijn.
Over prijs en productinformatie Bij Albert Heijn doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen.
Veiligheidsspelden duplex 12st Verbandmiddelen Vandeputte Safety Experts.
Een aspect van EHBO dat de laatste jaren steeds meer in de actualiteit komt, zijn de reanimatietoestellen of AEDs. Je hebt de keuze tussen volautomatische of halfautomatische AEDs, maar kan ook bij ons terecht voor de electroden en andere accessoires.
Veiligheidsspelden.
Producten die U ook misschien nodig hebt? Kaderplaatjes, stuurborden voor mountainbike, bewegwijzering, kilometerborden, schoudernummers, veiligheidsspelden, medailles, magneetbanden, stikkers. Wij verzenden uw bestelling naar gans België en hanteren de gebruikelijk tarieven van de post. Zelf afhalen in Sint-Lievens-Houtem is uiteraard gratis.
veiligheidsspeld English translation Linguee.
A fibula is a kind of safety pin which was used in antiquity to keep garments closed and also served as an ornament. Het andere eind vastnaaien of met e e n veiligheidsspeld v a st maken in de bodem van het zakje.
een veiligheidsspeld Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Placer un petit sac en plastique à l'intérieur' de la housse attacher avec une épingle de sûreté." En een brasserie gerepareerd met een veiligheidsspeld. Et une brassière qui tient par une épingle à nourrice." Ik stak een veiligheidsspeld in je hand.
Vind Veiligheidsspelden op Marktplaats.nl.
Deze veiligheidsspeld bangle armband is een moderne stijlvolle armband. De bangle armband is verpakt in een organza zakje waardoor het ook leuk is om cadeau te geven. Veiligheidsspeld bangle armband lichtgewicht maat: one-size verstelbaar kleur: zilverkleurig of goudkleurig verpakt in luxe organza zakje.

Contacteer ons