Meer resultaten voor vierde

vierde
Vierde middenhandsbeen Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Os metacarpii IV. Het vierde middenhandsbeen of os metacarpii IV 1 is het bot dat de ringvinger met de handwortelbeentjes verbindt. Het is iets kleiner en dunner dan het derde middenhandsbeen.
Vierde official Wikipedia.
Vierde official in trainingspak. De vierde official soms vierde scheidsrechter genoemd in het voetbal verleent assistentie bij de administratieve handelingen vóór, tijdens en na de wedstrijd, zoals bepaald door de scheidsrechter. Hij neemt plaats tussen de twee instructiezones, buiten het speelveld.
vierde WikiWoordenboek.
enkelvoud verleden tijd van vieren. Hij, zij, het vierde. Het woord vierde staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd vierde herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen.
Vierde Franse Republiek Wikipedia.
Als Vierde Republiek geldt de episode in de Franse geschiedenis tussen het aftreden van Charles de Gaulle in 1946 en diens terugkeer naar het centrum van de macht in 1958. De Derde Republiek was in 1940 ten onder gegaan, en na de bevrijding wenste niemand haar te herstellen.
Traduction vierde français Dictionnaire néerlandais Reverso.
Een vierde melk, een vierde suiker, een vierde bloem en een vierde eieren. Un quart de lait, un quart de sucre, un quart de farine et un quart d'oeufs. Traduction Dictionnaire K" Dictionaries" Néerlandais Français nbsp. vier, vieren, verder, vrede.
Vierde Lateraans Concilie Wikipedia.
Er werden harde woorden gesproken over het beperkte resultaat van de Derde Kruistocht en vooral het rampzalige verloop van de Vierde Kruistocht, die was uitgelopen op de inname van het Byzantijnse Constantinopel, hetgeen uiteindelijk alleen maar de moslims in de kaart speelde.
Vierde Coalitieoorlog Wikipedia.
In augustus 1806 besloot Pruisen, dat in de twee voorgaande oorlogen tegen Frankrijk neutraal was gebleven, om zich bij de coalitie te voegen en de oorlog aan Frankrijk te verklaren. Ook Saksen en Sicilië voegden zich bij deze Vierde Coalitie tegen Frankrijk.
vierde Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vierde DE vierde EN vierde ES. Definities op Encyclo.nl: Vierde 1x. Vertalingen vierde NLFR. v i rd.

Contacteer ons