Meer resultaten voor vijverzicht

vijverzicht
Het Vijverzicht HLN.
Uitbater van Desselse brasserie kan ogen niet geloven: lichten, bumper en motorkap van zijn Audi gestolen. Dessel Onbekenden hebben tijdens de nacht van dinsdag op woensdag de auto van Yves Maes, uitbater van brasserie Het Vijverzicht in Dessel, helemaal uit.
Het Vijverzicht: gloednieuw terras met zicht op het water Lifestylenieuws uit de Kempen Onderox.
Terug naar overzicht Het Vijverzicht: gloednieuw terras met zicht op het water. DESSEL Brasserie Het Vijverzicht in Dessel heeft zijn ruime terras helemaal vernieuwd. Met nieuwe stoelen en tafels, planten, belichting, Zelfs het riet werd wat korter gezet om het bekende zicht op de naastgelegen vijver nog wat indrukwekkender te maken.
Onbekenden plunderen auto van uitbater Het Vijverzicht RTV.
Zo vond Yves Maes van brasserie Het Vijverzicht in Dessel vanmorgen zijn wagen terug. De Audi stond geparkeerd voor zijn zaak. De dader ging er vandoor met zowel de bumper, de voorlichten, een deel van het stuur en zelfs de motorkap.
Vijverzicht weer open met nieuwe uitbaters Dessel Gazet van Antwerpen.
Meld je aan op gva.be. Geef een zoekterm in. Maak van Dessel jouw startgemeente! Vijverzicht weer open met nieuwe uitbaters. Vijverzicht weer open met nieuwe uitbaters. 11/04/2013 om 1615: door drombouts. Dessel Het Vijverzicht aan de Zanddijk is uit zijn winterslaap ontwaakt.
Modern Holiday Home in Antwerp Right Beside a Lake Belgiƫ Geel Booking.com.
Modern Holiday Home in Antwerp Right Beside a Lake behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op je creditcard. Belvilla behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op je creditcard.
Menukaart.
Gesloten van 20 december tem 6 januari. VIND ONS LEUK EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE NIEUWTJES. prijzen menukaart onder voorbehoud van wijzigingen. Reserveren kan op volgend nr 014/75.80.78. Adres: Zanddijk 64, 2480 Dessel. Tijdens de bouwvakantie in juli zijn wij enkel woensdag gesloten.
Diningcity Gegarandeerd de laagste prijs bij restaurants.
Bekijk alle restaurant deals. Diningcity Restaurant Deals. Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen! Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan! Nationale Restaurant Week.
Dieven demonteren auto van eigenaar Het Vijverzicht in Dessel RTV.
Dieven demonteren auto van eigenaar Het Vijverzicht in Dessel. 21 november 2018 1812.: In Dessel hebben dieven vannacht de motorkap van een auto geplunderd. Het slachtoffer, Yves Maes van brasserie Het Vijverzicht, woont boven zijn eettent maar heeft niets gehoord of gezien.
Restaurant Vijverzicht Dessel Openingsuren Zanddijk 64.
Winkel Toevoegen FR EN. Top 10 winkels altijd open. Openingsuren Restaurant Vijverzicht Dessel. Restaurant Vijverzicht in Dessel is vandaag nog open tot 2100. Restaurant Vijverzicht Dessel. 2480 Dessel Tel: 014 75 80 78. Deze week: 21 jan. Volgende week: 28 jan.

Contacteer ons