Meer resultaten voor vijverzicht

vijverzicht
Vijverzicht Restaurant RouteYou.
Aanmelden Kies een taal. Info Routes Bezienswaardigheden. RouteYou Resto.be Bezienswaardigheden Vijverzicht. Publiek Engels Frans. Toevoegen aan favorieten. Toevoegen aan route. Zoeken in de buurt. Verzorgde zaak midden water en groen. Zowel voor de grote als de kleine honger en dorst.
Het Vijverzicht HLN.
Uitbater van Desselse brasserie kan ogen niet geloven: lichten, bumper en motorkap van zijn Audi gestolen. Dessel Onbekenden hebben tijdens de nacht van dinsdag op woensdag de auto van Yves Maes, uitbater van brasserie Het Vijverzicht in Dessel, helemaal uit.
Het Vijverzicht: gloednieuw terras met zicht op het water Lifestylenieuws uit de Kempen Onderox.
Terug naar overzicht Het Vijverzicht: gloednieuw terras met zicht op het water. DESSEL Brasserie Het Vijverzicht in Dessel heeft zijn ruime terras helemaal vernieuwd. Met nieuwe stoelen en tafels, planten, belichting, Zelfs het riet werd wat korter gezet om het bekende zicht op de naastgelegen vijver nog wat indrukwekkender te maken.
Bed and Breakfast Vijverzicht in Gennep / Milsbeek Nederland 4.6 vakantie reviews Zoover.
Gereisd alleenreizend in juli 2016, uit Nederland. Reageer op deze reviews Reageer. Bed and Breakfast Vijverzicht scoort een 46, uit 10, op basis van 22 reviews. Acties voor Bed and Breakfast Vijverzicht. Review toevoegen Foto's' toevoegen Print reviews RSS feed.
Vijverzicht weer open met nieuwe uitbaters Dessel Gazet van Antwerpen.
Maak van Dessel jouw startgemeente! Vijverzicht weer open met nieuwe uitbaters. Het Vijverzicht aan de Zanddijk is uit zijn winterslaap ontwaakt. Nadat de vorige uitbater, Bert Geuens, de brasserie van de ene op de andere dag sloot wegens gezondheidsproblemen, nemen Yves en Hilde sinds kort het roer over.
Restaurant Brasserie Het vijverzicht in Dessel Antwerpen. Route.nl. Route.nl. Falk. Route.nl. UnlimitedRoutes. PublishRoutes. NoAds. SpokenNavigation. Facebook. Twitter. Pinterest. Facebook. Twitter. Instagram. Pinterest.
Brasserie Het vijverzicht Restaurant. Welkom bij brasserie Het Vijverzicht: een pracht locatie om te vertoeven met één van de mooiste terrassen van de Kempen, met een prachtig zicht op de vijver en het omliggende groen. Al de wielertoeristen en wandelaars die regelmatig de buurt verkennen zullen het zeker bevestigen.
Menukaart.
Gesloten van 20 december tem 6 januari. VIND ONS LEUK EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE NIEUWTJES. prijzen menukaart onder voorbehoud van wijzigingen. Reserveren kan op volgend nr 014/75.80.78. Adres: Zanddijk 64, 2480 Dessel. Tijdens de bouwvakantie in juli zijn wij enkel woensdag gesloten.
Modern Holiday Home in Antwerp Right Beside a Lake België Geel Booking.com.
Door op Accepteren te klikken, ga je akkoord met het gebruik van analytische cookies die worden gebruikt om inzicht te krijgen in het gebruik van onze website en ter verbetering van onze site en services en tracking cookies zowel van Booking.com als van andere vertrouwde partners die helpen beslissen welk product je op onze site en daarbuiten te zien krijgt, de bezoekers van onze website te meten en je in staat stellen om dingen leuk te vinden of direct te delen op social media.
Onbekenden plunderen auto van uitbater Het Vijverzicht RTV.
Onbekenden plunderen auto van uitbater Het Vijverzicht. Zo vond Yves Maes van brasserie Het Vijverzicht in Dessel vanmorgen zijn wagen terug. De Audi stond geparkeerd voor zijn zaak. De dader ging er vandoor met zowel de bumper, de voorlichten, een deel van het stuur en zelfs de motorkap.

Contacteer ons